Tak czy inaczej podobno ziscily sie nasze marzenia i trzeba sie bedzie uczyc form sportowych.
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Wiecej szczegolow - jak sie dorwe do rozporzadzenia.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tajne leitai w okolicach na przyklad zabkowskiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No włąsnie - jasno i klarownie.Rozporządzenie RM mówi, że...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z pewnością nie Ty jeden, ale przecież o to chodziło.Ja tam czytalem wymagania na stopnie w Red Tigerze (sa na ich stronie) i z tego wynika, ze o jakimkolwiek wyzszym stopniu moge na dlugie lata zapomniec... podejrzewam, ze nie ja jeden...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozporządzenie RM przekazuje kwestię określenia odpowiednich kwalifikacji związkom sportowym.
Czyli, bez poddania się regułom ustalonym przez związek (w tym systemowi stopni okreslających kwalifikacje) trudno będzie zgodnie z obowiązującymi przepisami uzyskać państwowe uprawnienia instruktorskie. A bez nich prowadzenie zajęć jest nielegalne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba taki sobie znalezc. Tzn. ma on byc "wlasciwy" dla danej sztuki walki.No tak, wszystko jasne. A czy nam juz milosciwie juz jakis zwiazek panuje na mocy tego rozporzadzenia, czy dopiero ma sie ukonstytuowac?
Napisano Ponad rok temu
Mnie tez to zaintrygowalo. Juz troche cwicze jeden styl i jakos nie widze mozliwosci poznania 4-5 szt."znajomosc kilku styli: 4-5 i dobre opanowanie min. 2 z nich".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, sorry nie wiedzialem ze az tak sie sprawy maja. W takim razie faktycznie szkoda slow.MK, daj sobie spokój z RT. W RT nikt nie zna nawet jednego tradycyjnego chińskiego stylu, o czym wszystkim od dawna dokładnie wiadomo...
No tak, czyli tez nic z tego.W jednej dyscyplinie może działać tylko jeden Polski Związek.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu