Paranoje na ulicy...
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiście paranoja może uratowac dupę...
pozdrawiam
ptysiu (inv)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak u mnie. W zasadzie nie przeszkadza mi to specjalnie, a może kiedyś dupe uratować, i to nie tylko moją własną. Oczywiście- bez przesady.Przyzwyczaisz sie... Ja tak chodze, ale teraz to juz w sumie cos normalnego. Aczkolwiek kumple stwierdzili, ze jestem dziwny, bo jak wsiadam do autobusu to robie skana kto siedzi i jak wyglada. Odrobina paranoi nigdy nie zaszkodzi.
"Strzeżonego Pan Bóg strzeże" :wink:
To by było na tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tak w temacie paranoii. Notabene ostatnio mnie kumpela zapytala czy mnie to nie meczy... - "Czlowiek nie swinia - do wszystkiego sie przyzwyczai"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wybaczcie taki mały off topic.. konfekcjonalny..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
apropo skanowania ludzi w autobusie przy wchodzeniu, ja tesh tak robie... wypatruje kanarow i jakis panienek
Napisano Ponad rok temu
to juz jest paranoja kwalifikujaca sie do leczenia. bez kitu to jest chore.Ja też mam swojego rodzaju paranoje. Niestety do prawka jeszcze jeszcze 2.5 roku wiec trzeba tramwajami. No chyba zebym zdawał na B1 Zawsze jak chodze ulicą to wyobrażam sobie walke i myślę co bym zrobił jakby np ci kolesie co idą za mną chcieli mnie okraść albo pobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OT: moro jaki to rodzaj wyobrazenia ?Zawsze jak chodze ulicą to wyobrażam sobie walke i myślę co bym zrobił jakby np ci kolesie co idą za mną chcieli mnie okraść albo pobić.
A po czym poznajesz?apropo skanowania ludzi w autobusie przy wchodzeniu, ja tesh tak robie... wypatruje kanarow i jakis panienek
Napisano Ponad rok temu
A po czym poznajesz?apropo skanowania ludzi w autobusie przy wchodzeniu, ja tesh tak robie... wypatruje kanarow i jakis panienek
Panienki to pewnie po tych, no...drugorzędowych cechach płciowych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Panienki to pewnie po tych, no...drugorzędowych cechach płciowych
Napisano Ponad rok temu
I miec sciane za plecami...
Ale w swojej malej paranoi zaszedlem chyba o krok dalej bo siedzac np w autobusie nie tylko przygladam sie wchodzacym ale staram sie wychwytywac tych ktorzy wsiadajac "monitoruja teren" tak jak ja...
W szegolnosci takich ktorym wydaje sie ze robia to dyskretnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mała prośba-poszukiwana sekcja
- Ponad rok temu
-
nigdy nie wiesz co kto ma przy sobie
- Ponad rok temu
-
pytanie zasadnicze-podjęcie demokratycznej decyzji.
- Ponad rok temu
-
Kaptur ;)
- Ponad rok temu
-
Tresc przekonan o przemocy seksualnej
- Ponad rok temu
-
Pytanko do wszystkich!! Przeczytajcie!!!
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu
-
Duży może więcej?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona a konsekwencje
- Ponad rok temu
-
bez sensu...
- Ponad rok temu
-
Jestem z siebie dumny - precz ze znieczulicą :>