Kobiety na siłowni...?
Napisano Ponad rok temu
Za każdym razem kiedy np. wyciskam sztangę, a w pobliżu znajdzie się jakiś facet, widzę, że patrzy na mnie jak na wariatkę lub uśmiecha się pod nosem. Dziwne dla mnie jest to, że większości młodych mężczyzn wydaje się, że dziewczyna chce dorównać im siłowo, a nawet przewyższyć. Mi nawet się nie śniło, aby mieć 40cm w bicepsie, no chyba tylko w największym koszmarze...
Co myślicie o ćwiczeniach siłowych dziewczyn? Czy dziwnym widokiem jest dziewczyna wyciskająca sztangę (10kg obciążenia + 10kg waga sztangi...hehe )?
Napisano Ponad rok temu
No bo który facet nie lubi się spinać na widok fajnej laski na dodatek ćwiczącej obok niego.
Chociaż ja wole sobie popatrzeć na dziewczyny podczas aerobiku - to jest dopiero prawdziwy afrodyzjak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie o dziewczynach ćwiczących na siłowni
Co myślicie o ćwiczeniach siłowych dziewczyn? Czy dziwnym widokiem jest dziewczyna wyciskająca sztangę (10kg obciążenia + 10kg waga sztangi...hehe )?
8O O... to duzo... A co mamy myslec... Dobrze, gdy dziewczyny nie polegaja tylko na diecie, a maja kawalek jakiegos miesnia tu i owdzie W sumie nie wiem, skad sie wzielo przekonanie, ze dziewczyny nie powinny miec w ogole umiesnienia, bo to zle wyglada. Oczywiscie mowimy o naturalnej budowie, a nie kobietach-monstrach po kuracji testosteronowej... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Misman powiedz od razu, ze sie boisz duzych kobiet hehee ...Oczywiscie mowimy o naturalnej budowie, a nie kobietach-monstrach po kuracji testosteronowej... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Cos w tym jest... on jest takiej drobnej budowyMisman powiedz od razu, ze sie boisz duzych kobiet hehee ...
Napisano Ponad rok temu
A jak jakiś uśmiecha się pod nosem na ulicy, albo odwraca z a Tobą itp., to też się nie tak czujesz????
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Lubie patrzeć na "kaloryferek" mojej Rybki
Ale zgadzam się też z opiniją że kobieta monstrum nie wygląda ponętnie
Ponieważ z natury nie jestem potężnym gościem czuł bym pewien dyskomfort.
Nie wiem czy by mnie trzasła czy chciała przytulić w żelaznym uścisku z tekstem:
"będę cie głaskać i przytulać i dam ci na imię George"
Ale mięśnie w sam raz :wink: mmmmm te jędrne (...) ehhh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Khe khe .. lza mi sie w oku zakrecila .. mialem kolege, ktory wyemigrowal do Tajlandii z zona. On tez tak bral czlowieka i przyciskal z tym samym tekstem. A ze mial tak lekko ze 140 kg zywej wagi i lapy jak niedzwiedz to bylo duzo radosci.Nie wiem czy by mnie trzasła czy chciała przytulić w żelaznym uścisku z tekstem:
"będę cie głaskać i przytulać i dam ci na imię George"
Ja szczerze mowiac nie moge oderwac oka od wysportowanego ciala kobiety ... cos w nim jest magnetyzujacego spojrzenie.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o lajtowy trening ujędrniajacy to jestem jak najbardziej za.
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie o dziewczynach ćwiczących na siłowni
)?
Ja chodzę na siłownię trenować, a nie oceniać. Tak samo jak na sztuki walki. Budzą we mnie niechęć kolesie, którzy zamiast trenować siedzą na przyrządach i przyglądają się ćwiczącym dziewczynom. Wielu z nich komentuje to co widzi i glupio się śmieje. Na siłowni się ćwiczy a nie "myśli o dziewczynach"
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ci pierwsi na silowni patrza na dziewczyny, ktore cwicza i mowia "Fajnie, ze sie laska wziela za siebie", a ci drudzy mowia "Ile by nie wycisnela i tak sie zsika na moj widok, kiedy sciagne koszulke". Wniosek z tego taki ze jesli jakis typ sie glupio usmiecha na silowni to pewnie ten z drugiej kategori i tych mozna, a nawet nalezy olewac.
Napisano Ponad rok temu
Sam bym się pewnie uśmiechnął lekko, chociarz maczo w tym stylu nie jestem. :wink: Czy byłby to głupi uśmiech, to trudno powiedzieć , bo kobity to mają talent do nadinterpretacji pewnych gestów i zachowań... :? (ale na pewno nie był by złośliwy!)Wniosek z tego taki ze jesli jakis typ sie glupio usmiecha na silowni to pewnie ten z drugiej kategori i tych mozna, a nawet nalezy olewac.
Napisano Ponad rok temu
Cos w tym jest... on jest takiej drobnej budowyMisman powiedz od razu, ze sie boisz duzych kobiet hehee ...
Norzeszq... Ladnie tak sie wysmiewac z blizniego ? :roll: Na pohybel Wam pragne poinformowac, iz udalo mi sie stracic ze 2 kg ostatnimi czasy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Norzeszq... Ladnie tak sie wysmiewac z blizniego ? :roll: Na pohybel Wam pragne poinformowac, iz udalo mi sie stracic ze 2 kg ostatnimi czasy :wink:
Kupę zrobiłeś ? Sorki Misman nasunęło mi się.
A co do tematu to: JESTEM ZA, ZA ,ZA!
Ja po prostu lubię kobiety - iskierki. I lubię patrzeć jak im mięśnie grają pod skórą. I... ach co się będę rozpisywał, wy to przecież znacie
Napisano Ponad rok temu
Capsco i Silva- ale z was wapniaki :wink:
Doprawdy :twisted: :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stawy biodrowe
- Ponad rok temu
-
Perkun chce się odzwyczaić od palenia
- Ponad rok temu