co sie dzieje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok dzieki spadam do lekarza. Chirurg by mi to naprawil?? Bo za bardzo siee na lekarzach nie znam. 8)
Jeżeli to to, na co wygląda, czyli naderwanie mięśnia, to nikt ci tego nie naprawi, to się musi zagoić samo. Może gdybyś był nadzieją naszego narodowego sportu, czyli skoków narciarskich ktoś by się połasił na interwencję ortopedyczną, ale wątpię - zbyt małe uszkodzenie.
"moze cos sobie z krawieckim zrobiles... tak czy inaczej, sam sobie nie naprawisz... smigaj do lekarza."
Raczej nie z krawieckim, bo on stosunkowo mało rozciąga się przy odwodzeniu nogi (ból był by raczej przy gwałtownych rotacjach). Ja bym szukał przyczyny w przyczepach półbłoniastego, obszernym przyśrodkowym lub przywodzicielu wielkim.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli to to, na co wygląda, czyli naderwanie mięśnia, to nikt ci tego nie naprawi, to się musi zagoić samo. Może gdybyś był nadzieją naszego narodowego sportu, czyli skoków narciarskich ktoś by się połasił na interwencję ortopedyczną, ale wątpię - zbyt małe uszkodzenie.
Sorki, nie chciałem, żeby to zabrzmiało jak zniechęcenie do wizyty u lekarza. Oczywiście idź. On będzie miał okazję to zobaczyć i dotknąć, ja musiałem się opierać na opisie (lakonicznym zresztą).
Napisano Ponad rok temu
Piszesz, Sloniak, ze samo sie zagoi, ale czy pozniej sprawnosc miesnia bedzie taka sama, jak przed urazem?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
worek
- Ponad rok temu
-
twarde pady i ich wplyw na zdrowie
- Ponad rok temu
-
Szpagat, czy warto
- Ponad rok temu