pierwszy egzamin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym to nazwał folklorem stylowym i organizacyjnym.
Ps. W Oyama są naprawdę dobrzy i trenerzy i zawodnicy i przykro mi jak sie komuś wystawia takie opinie z góry...
Napisano Ponad rok temu
Ps.Zaraz ktoś nam odpisze ,że egzamin był bardzo ciężki i wyczerpujacy.A co do PZk to najpierw trzeba być na takim egzaminie , a dopiero pożniej pomawiać czy oskarżać dorgi kolego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Nie razm miałeś mi zazłe,że pije do innych a co ty wyczniasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o egzaminy na stopnie mistrzowskie to liczbą walk może być zredukowana ze względu na podezły wiek zdającego - wiadomo, że dla 20 latka 15 walk nie jest takim wyzwaniem jak dla 45 letniego mężczyzny (choć jednostki łamiące ten schemat wcale nie są żadkością - dzięki Bogu). O ewentualnej redukcji ilości walk decyduje prowadzący egzamin, czyli w naszym przypadku Soshu Shigeru Oyama.
Dilsvern - niedobrany rozmiar kimona to rzeczywiście proble. Ja za to - aż wstyd się przyzna- nieznoszę ćwiczyć w świeżo wypranym kimonie : jest sztywne, szorstkie, "chwyta" spocone ciało. Na szczęście dwadzieścia minut treningu wystarcza by je odpowiednio zmiąć i "urobić"
"Szkoda,że wypowiadają się osoby ,które nigdy nawet nie odwazyły się przyjechac na obóz do Krakowa ,a co dopiero stanąc do egzaminu mistrzowskiego." - Karateka1 - czy mam to odbierać jako wyzwanie? :wink:
I na zakończenie postu - widząc ciemne chmury zbierające się wśród rozmówców wołam:
Pax! Pax między karateki !!
Napisano Ponad rok temu
Mam dla ciebie poradę: podpisuj się imieniem i nazwiskiem, to może zaczniesz być bardziej odpowiedzialny za swoje słowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, ktoś nabijał się, że ja mam takie krótkie nogawki, a to właśnie po to, żeby nie potykać się o nie. A długie noszą ci, co ukrywają pod nimi siniaki. :-)Przydługie nogawki to wkurzający problem.Najlepiej wrzucić je wtedy do gorącej wody.Chyba,że mają taki krój,co jest typowe dla karate-gi do karate kontaktowego 8)
Napisano Ponad rok temu
Moja wypowiedz oddnośnie walk ,których nie ma tyczyła się egzaminu na 1 dan we Wrocławiu w czerwcu 1997 roku.
Jeżeli coś piszesz o SFD to proszę o konkrety gdyż nic mi nie jest wiadomo w tej kwesti.A jak chcesz mnie prowokować to poszukaj lepszych argumentów ok
Napisano Ponad rok temu
Bronisz się? Rozumiem, obrona przez atak.A teraz karateka winny a jak obraża i pomawia mój przedmówca jarek to jakoś Ciebie nie było w tym temacie ,a kiedy si ę bronie i podaje prawde to jestem zły.
Jeżeli coś piszesz o SFD to proszę o konkrety gdyż nic mi nie jest wiadomo w tej kwesti.A jak chcesz mnie prowokować to poszukaj lepszych argumentów ok
Dziwnym zbiegiem okoliczności tuż po banie pojawiło się nowe konto 'karateka1'.OloKK
Wysłano - 12 kwiecień 2003 22:39 Profil klubowy
--------------------------------------------------------------------------------
Konto użytkownika karateka zostało zablokowane!
2003-04-12 22:29:09 kto: OloKK kogo: karateka blokada: true
P.S.
Po co ja w ogóle to piszę...
Napisano Ponad rok temu
Takie postępowanie świadczy tylko o tym,że nie jesteś dojarzały emocjonalnie.
Tym bardziej ,że nie widomno jaki masz w tym cel,czyżbys chiał się w ten sposób zrealizować i pokazać wszystkim twoje możliwości szpiebowskie na forum ?
Albo może za wszelką cenę chcesz zaistnieć na forum pomimo wyczerpania się twojej wiedzy merytorycznej co ?
Jak chcesz to baw się w te klocki ale wszyscy Ci ,którzy kumaja karate i tak ocenią to po swojemu wielki wodzu wirtualnej walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiające prawda :twisted: [/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawe tematy
- Ponad rok temu