pierwszy egzamin
Napisano Ponad rok temu
Może macie jakieś rady ?
BTW Napiszcie jak sobie radzicie z egzaminacyjnym stresem, no i co zrobić żeby wypaść jak najlepiej
Napisano Ponad rok temu
O stres sie nie martw , po 5 minutach egzaminu bedziesz juz myslał o czym innym...
Powodzenia!
Tak na marginesie to jezeli trenujesz KK (wnioskuje z podpisu) to na 10 kyu jest pierwszy egzamin , a nie na 8.Jak to jest z toba?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieprzejmuj sie strachem. Ja terz miałem strasznego pietra jak szłem na 1 egzamin, a po egzaminie stwierdzilem ze po prostu niedało sie niezdac.
P.S. Jak jusz zdasz nieidz dopiero do domu. Na koniec beda walki (mozesz powalczyc lub poogladac)
P.S.2 Wez sobie cos kasy. Na egzaminach jest czesto fachowy sklepik (mozesz kupic naprawde duzo rzeczy dotyczacych MA, nawet takie które w normalnej sprzedarzy w wielu miejscowasciach sa niedostepne)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kata też śmiesznie łatwe, więc nie bój żaby 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW trenuje KT .....a cytat po prostu mi się podoba (filozaficzno MArtowy :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Widziałem na egzaminie dobrego fajtera którego zjadły nerwy; co jeśli zamiast na egzaminie przeżyłby jakąś stresującą sytuacje na ulicy skoczek
Napisano Ponad rok temu
może troche 'off topic' ale dziwne jak różnie stres działa na ludzi: jednych mobilizuje i pozwala im się skupić i lepiej wykazać, i innych wręcz niszczy powodując niezdolność do działania;
Widziałem na egzaminie dobrego fajtera którego zjadły nerwy; co jeśli zamiast na egzaminie przeżyłby jakąś stresującą sytuacje na ulicy skoczek
nic
sztuki walki wcale nie pomagaja na ulicy
takie moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
sztuki walki wcale nie pomagaja na ulicy
Dowcipy opowiadaj w knajpie.
Napisano Ponad rok temu
Shihan Drewniak to fajny dziadzia i te jego żabki a jaki od niego tryska humor
A tak na serio to egzamin mi sie podobał nawet chociarz to 10-9 naprawde nie dało się niezdać chociarz na wyższe paski zaczyna sie ,,katowanie" a ja za katami nie przepadam zabardzo chociarz jak by sensey nie kazał zdawać to nadal bym sobie siedział na samym końcu w zaze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mike - przed egzaminem na 1 dan Dyduch po cyklu seminariów robi kandydatom test. Jako, że egzamin zdajemy bezpośrednio przed Shigeru Oyamą (=szefem Dyducha) jesteśmy solidnie maglowani, bo za każdą pomyłkę niedoszkolonego kandydata na czarny pasek nasz shihan dostaje zrypę od Oyamy. I to by wyjaśniało czemu test , który musiałem zaliczyć przed Dyduchem był dwa razy cięższy niż sam egzamin przed Oyamą ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję,że nie jest tak jak pisze karateka-wystawia to nienajlepszy wizerunek egzaminom mistrzowskim w Oyama
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawe tematy
- Ponad rok temu
-
www shotokana
- Ponad rok temu
-
Wartość kata
- Ponad rok temu