Schizy po MA
Napisano Ponad rok temu
Ja mam odruchy zapewne jak wiekszosc, podwojna zaslona jak pilka we mnie leci, ktos podnosi rece to od razu garda, czasami unik jakis albo blok
Napisano Ponad rok temu
No i kiedyś do wykladowcy powiedziałem : 'osu!'
Napisano Ponad rok temu
To moze byc całkiem przydatne przyzwyczajenie...zwłaszcza przy ostrzejszym pogoJak skacze na koncertach pod scena to trzymam garde i sie lokciami rozpycham..
Napisano Ponad rok temu
kumpel: pilka leci z boku w strone jego glowy ten blokuje tak jak blokuje mawashi
ja: mimo ze nie jestem bramkarzem ktos podaje pilka leci w moja strone ja stawiam garde zamiast przyjac/wybic
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sobie tańcze to tez mam w rażenie że "jakby" troche mi sie to kojarzy z Ma (ale chyba coś bardziej w stylu kung-fu :PPPPPP)
Napisano Ponad rok temu
pozdr. :wink:
Napisano Ponad rok temu
kolega grapler opowiadał kiedyś jak włączył mu się inny film i kobietę wymostkował. niestety nie znam szczegółów...
Napisano Ponad rok temu
A Wy?
Napisano Ponad rok temu
a ossss- to klasyczna sekwencja z moich dialogów z moją narzeczona...
Napisano Ponad rok temu
To nic, ja kiedyś wchodząć do kościoła(kjak jeszcze chodziłem) to się ukłoniłemNo i kiedyś do wykladowcy powiedziałem : 'osu!'
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys taka akcja: stoje pod pokojem, czekam na dyra, kazał mi wejsc do srodka a ja osu z uklonem na progu... ale mial mine, ale o nic nie pytal - pewnie sadzi, że biedne dziecko ma tiki nerwowe
poza tym jakies nerwowe dygniecia przed sala gimnastyczna (to jest silniejsze ode mnie) i problemy w kontaktach z nietrenujacymi znajomymi - kiedy dostajemy głupawki i zaczynamy sie wydurniac na maxa, jakies male zapasy, walki o szalik itp to sie musze solidnie kontrolować, żeby któremus odruchowo z łokcia nie przyfasolić ew z lowka...
bo ci co trenuja, to sie obronić potrafia, a i jeszcze oddac
plus takie schizy standartowe - światełko przez mae keage, zamek soto uke, jak mi piłka na twarz leci, to blok i unik, w tramwaju sanchin, a na imprezie nie wiadomo skad jakies takie pogo sie zdarza z kawałkami kata....
jak tak te wypowiedzi czytam, to niezla z nas banda wariatów
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Kiedy dochodzi do przepychanek z bratem to mam problemy - on trenuje judo, ja- karate. W efekcie ma nade mną tąprzewagę, że może bezkarnie wchodzić do trzymań i dźwignie, ja zaś nie mogę zrobić NIC, bo jeśli rozkwaszę mu nos to się staruszkowie wściekną.
Poza tym pełna monotematyczność- o MA mogę nawijać godzinami. Znajomi już wymiękają. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
często robię hakama sabaki w kościele - podczas klękania i chiburi, strząśnięcie krwi przy krojeniu czegokolwiek większym nożem :-)
jak chodziłem na kurs tańca z moją panną, to narzekała, że ją za szybko obracam :roll:
włączanie światła, zamykanie drzwiczek nogą to standard
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strach
- Ponad rok temu
-
;) kopniecia....
- Ponad rok temu
-
Adrenalina - muzyka
- Ponad rok temu
-
Walka wrecz w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski - część ogólna w Lublinie
- Ponad rok temu
-
statystyka - ile osob w Polsce cwiczy sztuki walki?
- Ponad rok temu
-
Viet Vo Dao i Kempo Tai Jutsu - skuteczność i opis....
- Ponad rok temu
-
podziały w budo.
- Ponad rok temu
-
Czy jest jakas nazwa na ogol walkibronia?
- Ponad rok temu
-
Czym jest Kempo
- Ponad rok temu