Schizy po MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro600
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy zdarzyło mu się kiai gdy dochodziłJa jestem w tej chwili single, ale moi żonaci koledzy opowiadali, że żony czasem się uskarżają, że przez sen robią dziwne rzeczy. Raz jeden wyjechał swojej z dyńki, bo mu się walka śniła... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh... no i jest jeszcze to niezrozumiałe dla "cywilów" podejście: "Jeśli może wstać i nie krwawi to znaczy że go nie sfaulowałem".
ja mam dokładnie to samo jak gramy w nogę w szkole :-) no i kumple się wściekają... A najlepsze akcje to są na obozach treningowych SW jak sobie w nogę pogrywamy :-) fajne pady wychodzą czasem...
przy wchodzeniu do jakiś większych pomieszczeń często zdarza mi się ukłon z "czinkli" (nie wiem jak to po chińsku napisać) - raz to niezłą bekę ze mnie mieli kumple, a ja nie wiedziałem nawet o co im chodzi...
ze standardowych odruchów to oczywiście jak ktoś mnie zaskoczy z podaniem reki to automatycznie garda i blok, zapalanie/gaszenie światła lan fan tan kuk (nie wiem jak dokładnie się to pisze :-/ ), no i otwieranie drzwi też
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety...
smiertelne mataleo na moim kocie podczas snu, a wlasciwie to w pol-śnie
Napisano Ponad rok temu
eeeeeh
niestety...
smiertelne mataleo na moim kocie podczas snu, a wlasciwie to w pol-śnie
Powaznie???
To wspolczuje Twojemu facetowi. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zajmuję się szermierką historyczną(szabla i rapier) i raz na Kyokushinie podczas kumite patrząc na przeciwnika z rękoma w gardzie wyprowadziłem prawą ręką cięcie szablowe na udo(bardzo częsty manewr w fechtunku, gdy ktoś ma za wysoko broń). Gość popatrzył chwilę na mnie jak na innego, ale ocknął się i jechaliśmy dalej.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Mój facet sam ze trzydzieści razy dziennie mnie poddusza, albo zakłada dzwignie na noge
Nie majac wiekszego pojecia o parterze, cwiczylem na "mojej" balaszke
No i podczas wiekszosci rozmow cwicze "na niej" walke z cieniem, ona stoi i mowi a ja dookola niej boksuje lekko ja dotykajac "USPOKOISZ SIE WRESZCIE " a ja boksuja dalej "mow mow kochanie, caly czas cie slucham" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Oj tak, przy graniu w gale to tak. Czasem przeciagnie mi sie jakies mawashi i jak ktos postawi noge to lezy
Niepamietam czy jusz sie tutaj udzielałem (bo wziołem odrazu na 4 strone:)), ale teraz akurat mi się przypomniało cos takiego.
Kiedyś jak grałem na sali w halówke to kumpel wyskoczył, chciał piłke uderzyć piłke głową, ale moja mawaszka była szybsza
potem tylko tak na mnie dźiwnie spojrzał i cieszył się ze to jednak ja byłem szybsza:)
A co do osu jak mnie ktos poprawia lub za cos gani to osu to standard (np. w szkole)
Napisano Ponad rok temu
zdaje sie, ze chodzi o dystonie; czyli bezwiedne wykonywanie xyz
czytalem dosc obszerne opracowanie na temat muzykow. wiecie, ze powiedzmy trebacz, nie majac 'w ustach' trabki takze porusza wargami tak jakby gral. pianista pyka sobie bez fortepianu. co ciekawe pisarz praworeczny po przestawieniu na lewa reke, takze jest meczony; dystoniami, w postaci chodzby mimowolnego obrotu glowa w celu spogladania pod katem na kartke, bezwiedne ruchy nadgarsta, przedramienia, stawu lokciowego.
poszperam, jak wiecej sie dowiem, bardzo chetnie ukroje tego torta,
howh!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój facet sam ze trzydzieści razy dziennie mnie poddusza, albo zakłada dzwignie na noge
Nie majac wiekszego pojecia o parterze, cwiczylem na "mojej" balaszke
No i podczas wiekszosci rozmow cwicze "na niej" walke z cieniem, ona stoi i mowi a ja dookola niej boksuje lekko ja dotykajac "USPOKOISZ SIE WRESZCIE " a ja boksuja dalej "mow mow kochanie, caly czas cie slucham" :wink:
heheheheh to widze że nie jestem osamotniony co prawda walki z cieniem na dziewczynie nie ćwicze ale nowe techniki z parteru owszem owszem czasami symuluje lekkie kopnięcia, no i ostatnio to pokazuje jej patenty. troche ja boli ale znosi dzielnie- twarda dziewczyna :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strach
- Ponad rok temu
-
;) kopniecia....
- Ponad rok temu
-
Adrenalina - muzyka
- Ponad rok temu
-
Walka wrecz w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski - część ogólna w Lublinie
- Ponad rok temu
-
statystyka - ile osob w Polsce cwiczy sztuki walki?
- Ponad rok temu
-
Viet Vo Dao i Kempo Tai Jutsu - skuteczność i opis....
- Ponad rok temu
-
podziały w budo.
- Ponad rok temu
-
Czy jest jakas nazwa na ogol walkibronia?
- Ponad rok temu
-
Czym jest Kempo
- Ponad rok temu