Tylko czy mamy budowac nowe koryto dla tych słabych co do tego pierwszego się ni dopchali-hihihi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy czym najlepsza jest demokracja autokratyczna.W jednym się zgadzamy demokracja jest najlepsza...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak widziałes to podaj uzasadnienie negatywnej odpowiedzi !!!
Napisano Ponad rok temu
Cos o tym słyszałem ale te kluby ponoc nie chiały poddac się kontroli i weryfikacji aby stać sie klubami działającymi zgodnie ze statutem PZk.A jak wiesz statut jest zatwierdzany przez ministerstwo i Sąd i nie może byc tutaj żadnych przegięć.
Ja myślałem,że ma informacje z pierwszej ręki , a ty wyjeżdzasz z seitedo ,które jak obaj wiemu padło w naszym kraju
Napisano Ponad rok temu
A jak widziałes to podaj uzasadnienie negatywnej odpowiedzi !!!
Nie pamiętam, to było kilka lat temu.
Słuchaj knujesz intrygi gdyz 2002 rok to nie kilka lat.Tak przecież napisałeś,że w tym roku odrzucono przyjęcie tych klubów.
Cos mi się wydaje ,ze jakieś urażone ambicje biora góre i chcesz mieć ostatnie słowo ok nie ma sprawy.
Z pewnością żadnych racjonalnych powodów opisanych tam nie było.
Skąd to możesz wiedzieć skoro sam piszesz ,że nie wiesz, a domysły to inna sprawa.
I z pewnością kluby spełniały wszystkie wymogi polskiego prawa, które upoważniają stowarzyszenie kultury fiycznej do zrzeszenia w związku sportowym.
Z pewnością czy napewno to jest duża róznica le skąd Ty to możesz wiedzieć to są ważne sprawy i jeżeli cos było nie tak to PZk nie pojdzie na przekręt gdyz jest kontrolowane teraz przez PFS.
Ale mogę podać Ci błyskotliwą argumentację w naszym przypadku: nie jesteśmy zainteresowani z powodu przepisów sportowych Shidokan.
Brzmi komicznie, nie? Przynależność do polskiego związku sportowego zależy od zainteresowania (patrz od kaprysu) zarządu.
A jeszcze zabawniej robi się gdy porównasz przepisy podstawowej formuły Shidokan - bare knuckle, do knockdownu. Więcej w nich jest elementów wspólnych niż różnic, a już na pewno nie są tak rozbieżne, jak przepisy knockdown i WKF.![]()
Tak więc argumentacja chybiona zupełnie i wyszukana na siłę.
Jeżeli naprawdę nie wiesz co dzieje się w Twoim związku to szczerze polecam przejrzeć na oczy!
Wszystko w temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dawna nie jest tajemnicą, że wszelkie podania klubów nie będących klubami kyokushin i shotokan są odrzucane i stowarzyszenia te nie są przyjmowane do PZK. Nawiasem mówiąc postępowanie to jest niezgodnie z obowiązującym w Polsce prawem (tj, ustawą Prawo o stowarzyszeniach i Ustawą o kulturze fizycznej), a jednak ten preceder od wielu lat ma już miejsce.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu