Plusy i minusy Krav Magi
Napisano Ponad rok temu
Jeśli w co poniektórych małych rozumkach indoktrynowanych od lat przez "Gazete wyborczą", TV i inne media to się nie mieści, to trudno. Może jednak to co napisałem otworzy oczy niektórym osobom na obiektywną wersję historii i im się przyda. A filosemiccy szczekacze niech się przymkną, póki co to jest jeszcze otwarte forum a nie klub filosemicki.
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to cwaniaczki, proszę wykazać, co z tego co napisałem jest nieprawdą.
JAKIE MASZ WYKSZAŁCENIE (A MOZE HISTORYCZNE, CO????), ILE LAT, NIE LUBISZ ZYDOW - TWOJA SPRAWA - ALE NIE CYTUJ BRUKOWYCH GAZET I SREDNIOWIECZNYCH WIERZEN.
Na czym to polegało, otóż niektórzy żydzi lubią od czasu do czasu na marcowe czy kwietniowe święto Paschy zadźgać sztyletem dorosłego chrześcijanina, spuścić z niego krew, dodać ją do ciasta i wypiekać macę. A na późniejsze o dwa tygodnie święto Purim zrobić to samo z dzieckiem chrześcijańskim, tylko w tym wypadku dziecko jest jeszcze długo torturowane przed śmiercią.
A próbowałeś kiedyś krwi? A ciasta z krwią? Wiesz jaką ma konsystencję i smak??? Myślisz, że to smaczne??
Jeśli w co poniektórych małych rozumkach indoktrynowanych od lat przez "Gazete wyborczą", TV i inne media to się nie mieści, to trudno.
Może jednak to co napisałem otworzy oczy niektórym osobom na obiektywną wersję historii i im się przyda.
O rany - mi się w takim razie żydzi coraz bardziej podobają.
:wink:
1) Nie p.....ą się za przeproszeniem z wrogami.
2) Rytualnie ich zabijają - cool- a myślisz że Polacy to co????
Nie wbijali na pal i nie torturowali????!!!
3) POSTUDIUJ NASZA HISTORIE, DOKSZAŁC SIE I ZACZNIJ MYSLEC SAMODZIELNE.
4) Jedzą wrogów - super - kolejne plemię miesożerców kanibali - na różne wyspy też trzeba pojechać i zrobić masakrę - bo tam jedli ludzi...
EOT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostańmy przy swoich poglądach i nie wpychajmy tego do tematu o Krav Madze. Bo robi mi się niedobrze.
Napisano Ponad rok temu
Co prawda to prawda "Gazeta Wybiórcza" bywa bardzo wybiórcza
Oczywiście, tak samo TV, inne gazety, strony internetowe cokolwiek reklamujące - ale BEZ PRZESADY. No chyba że w redakcji spożywają rytualnie biednych chrześcijań i małe dzieci... :twisted:
Kłamstwo (a czasem drobne zmiany i cut'y - co na jedno wychodzi) jest wszędzie....
Napisano Ponad rok temu
Art. 256.(k.k.) Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 257.(k.k.) Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Napisano Ponad rok temu
Pomijajac juz to, ze podajac jakies informacje historyczne wypadaloby raczej podac dowody ich prawdziwosci, a nie odwrotnie.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Moja propozycja:
Zostańmy przy swoich poglądach i nie wpychajmy tego do tematu o Krav Madze. Bo robi mi się niedobrze.
Eeee nie przesadzajmy, to ciekawe posłyszeć czasem poglądy vortalowiczów, jako politolog z wykształcenia i zamiłowania mogę gadać na ten temat godzinami.
Napisano Ponad rok temu
Eeee nie przesadzajmy, to ciekawe posłyszeć czasem poglądy vortalowiczów, jako politolog z wykształcenia i zamiłowania mogę gadać na ten temat godzinami.
YEAH A mi miło posłuchać np. jak kto różni kravatovcy wysuwają argumenty :peace:
W ogóle z ludźmi NA MAXA NA NIE to czasem fajnie podyskutować - "i jak pacjent ma się lepiej?!"
Napisano Ponad rok temu
YEAH A mi miło posłuchać np. jak kto różni kravatovcy wysuwają argumenty :peace:
W ogóle z ludźmi NA MAXA NA NIE to czasem fajnie podyskutować - "i jak pacjent ma się lepiej?!"
Hemmm???
Napisano Ponad rok temu
Hemmm???
No nie - akurat Ty całkiem rozsądnie piszesz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Hemmm???
thank you, staram się
Napisano Ponad rok temu
Hemmm???
thank you, staram się
Napisano Ponad rok temu
a) chłopaczka zafascynowanego kravką po tygodniowym kursie
instruktora tego systemu który dzisiaj do mnie napisał message'a:
Od: kraver
Do: Combat
Wysłany: Pon Sie 11, 2003 14:54
Powiem krótko jesteś kompletnym ignorantem.Zapisz się na areobic!!!
Napisano Ponad rok temu
Odpowiem wam w piątek lub sobotę, teraz szkoda mi na takich impulsów,
w szczególności na Combata i telexa.
PS. Combat, telex - Chciałbym kiedyś was spotkać i zobaczyć czy twarzą w twarz też będziecie tacy chamscy...
PS II. Krvavy - jesli to bylo do mnie to bylo to baaaardzo glupkowate, przeczytaj wszystko od początku, pomyśl i sie zastanów...
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Ani jeden nie ustosunkował się do treści mojego postu merytorycznie - wszyscy histerycznie.
CHWILA UMIESZ CZYTAC. WSZYSTKO NAPISAŁEM MERYTORYCZNIE.
PS. Combat, telex - Chciałbym kiedyś was spotkać i zobaczyć czy twarzą w twarz też będziecie tacy chamscy...
BARDZIEJ. A w ogóle gdzie byłem chamski?????
NAPISAŁEM: Ty k... p.... ch... NIE - to znaczy że pisałem GRZECZNIE.
Napisano Ponad rok temu
NAPISAŁEM: Ty k... p.... ch... NIE - to znaczy że pisałem GRZECZNIE.
to się nazywa poczucie humoru
Napisano Ponad rok temu
No to cwaniaczki, proszę wykazać, co z tego co napisałem jest nieprawdą. A jak nie to proszę powiedzieć "przepraszam" i spierdalać. (...)
A filosemiccy szczekacze niech się przymkną, póki co to jest jeszcze otwarte forum a nie klub filosemicki.
Uwazasz to za kulturalna wypowiedz ? Pozostali forumowicze sa dla Ciebie partnerami do dyskusji ? Nikogo nie obrazasz ?
Odpowiedzialem Twoim jezykiem to zbulwersowales sie "chamska wypowiedzia"...
"Kto sieje wiatr ten burze zbiera" i tyle.
Merytorycznie nie bede sie ustosunkowywal, bo nie ma do czego. To co piszesz to stek bzdur, po prostu rynsztok. Nie bede siedzial pol dnia w bibliotece zeby Ci to udowodnic. Zreszta uwazam ze jestes fanatykiem i zaden argument do Ciebie nie przemowi. Ty po prostu wiesz a inni nie.
Chcesz otwierac innym oczy ale sam masz je zamkniete.
Nie szanujesz ludzi, a gdy ktos Ci powie ta prawde to najchetniej bys mu spuscil lomot. Tyle ze to nie dziala... Na szacunek trzeba sobie zasluzyc, zyciem, pogladami i czynami. Fascynacja sila konczy sie zwykle po podstawowce a zdawalo mi sie ze jestes doroslym czlowiekiem.
Swoimi postami udowadniasz ze Cie przecenilem. To cholernie przykre.
Napisano Ponad rok temu
Ani jeden nie ustosunkował się do treści mojego postu merytorycznie - wszyscy histerycznie.
Co do tego powstania żydowskiego, to chyba rzeczywiście prawda.
Co do praktyk ludożerczych - mam pytanie. Rozumiem, że nie wyczytałeś tych mądrości w książkach od "oficjalnej" historii. Wobec tego - gdzie?
Nawiasem mówiąc, Talmud twierdzi, że również poganie i chrześcijanie mogą być zbawieni, dzięki swoim uczynkom. Ale, Wosiu, znawca judaizmu, na pewno o tym sam wie.
Dopadnie cię Mosad, Wosiu, ani się obejrzysz...
Trudno o większe gówniarstwo. No comments[/i]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kluby
- Ponad rok temu
-
o co chodzi...?
- Ponad rok temu
-
Szmaty Combat