POzdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak zobaczyl ze wstaje zaczal spierdlac ale dogonilem go w polowie parku praskiego (tam sa jakies korty czy cos w tym stylu)
byl tak wyczerpaty ucieczka ze nawet nie za bardzo mialem serce mu przylozyc bo i tak wygladal ze zdechnie na zawal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JAsne zachował się przytomnie ale ja bym tego walką nie nazwał...kolejny facet który przezył spotkanie z nożem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja myślałem, że to mój kumpel miał fart. Zaliczył pchnięcie nożem, tyle że był w moro z podpinką a nóż to bazarowy spręzynowiec z wysuwanym ostrzem. Blokada nie utrzymała (na szczęście) i nóż się schował wobec oporu materii. Reakcja nożownika taka sama, spieprzył.kolejny facet który przezył spotkanie z nożem.Tak bym powiedział
Napisano Ponad rok temu
A ja myślałem, że to mój kumpel miał fart. Zaliczył pchnięcie nożem, tyle że był w moro z podpinką a nóż to bazarowy spręzynowiec z wysuwanym ostrzem. Blokada nie utrzymała (na szczęście) i nóż się schował wobec oporu materii. Reakcja nożownika taka sama, spieprzył.kolejny facet który przezył spotkanie z nożem.Tak bym powiedział
Napisano Ponad rok temu
A z tym sie zgodze ze po noz od razu siegaja ludzie ktorzy boja sie konfrontacji na tak zwane gołe rece bez sprzetu.Ktos kto zna zabojcze dzialanie noza siegnie po niego tylko i wylacznie w ostatecznosci gdy inne srodki go zawioda. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja osobiście i z CAŁEGO SERCA odradzamJa osobiście polecam ćwiczenie ze strzykawką uzbrojoną w igłę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Działanie policji to mnie czsami naprawdę zadziwia.najsmieszniejsze jest to ze jak oddalem go policji to nie zlozyli mu sprawy o napasc z uzyciem niebezpiecznego narzedzia a poniewaz na mordzie mialem tylko szesc szwow i uszkodzenia ciala ponizej siedmiu dni jedyne co moglem zrobic to zalozyc mu sprawe cywilana
slabo?
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście polecam ćwiczenie ze strzykawką uzbrojoną w igłę. Można zadawać pchnięcia i drapać. Bardzo bezpieczne - najwyżej zarobi się zastrzyk. Ale doskonale wyrabia reakcje.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_budo_HUB_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu