METHANDIENON-gorzki?,słodki?,mały,duży?
Napisano Ponad rok temu
Moje pytanie dotyczy Methandienonu made in Russia a dokładnie smaku i wyglądu tabletek.Pragnę dodać że na siłowni amatorem nie jestem i że opisaną mete już jakieś 2 lata temu miałem.Była rewelacyjna ale jako że tabsy łykałem w całości nie wiem czy była gorzka czy słodka itp.Dziś postanowiłem rozpocząć mini cykl i od kolesia wziąłem na próbe tabletki które ostatnio kupił.Z ciekawości rozgryzłem tabletke i.....zero smaku a jesli jakis to bardzo znikomy.Zaraz wskoczyłem na różne fora aby sprawe wyjaśnić zanim zamówie 2 setki.
Na Waszym forum jeden z moderatorów wyrażnie napisał że real musi być gorzki(wiadomo,z wierzchu troche słodki a potem gorycz).Dobra mówie,koleś ma lipe,nie ma co brać.
Dla pewnosci wskoczylem na inne forum gdzie przewertowalem ponad 30 stron tekstu i zdania byly rozne.Jedni pisali ze ich meta ma smak gorzki a inni ze ich nie ma smaku ale kopie na maksa.Byli tez specjalisci co oryginalnosci mety przypisywali ilosci waty w opakowaniu buahahahahahhaahaha(oczywiscie im waty wiecej tym lepiej).
Wiec jak to jest z tym smakiem.GORZKA CZY NIE???
Jakie macie doswiadczenia?
Bardzo prosze o udzial w dyskusji i pomoc bo sezon na dobre sie zaczal na cykl a nie chce pakowac sie w syf.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ze smakiem moze byc roznie wszystko zalezy od tego jaki skladnik znajduje sie w tej tab czy jest to methadronstrenolon czy wapno
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Pamietaj skladnik Metanabolu to Methandienone bez róznicy czy to Polska metka / Naposim / BD / BUKALO w stęzeniu 5/10/15 i 50mg - SMAK MUSI BYC GORZKI
Słodkość to wynik dodania słodzika aby łatwiej było przełknąc gorzką tabletke. Taki problem jest np ze sterydem-Kortykosteroidem PREDNISOLONEM gdzie tabletki są bardzo gorzkie i połykanie jest udrenką. Wielkości widziałem rożne i różne były steżenia tych tabletek ( jest to produkt Underground - NIE MA RUSKIEJ METKI ).
Dla pewności zobacz ile masz waty
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Taka:
Dzis porównałem tabsy z tych 2 opakowań i same opakowania i mnie cos zdziwiło:
co o tym sadzicie?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
i ostatnie zdanie po co kupowac taki syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Choć początkowo ok tygodnia brałem tą od kumpla i np. w niedziele to myslalem, że mnie rozwali od środka
Kto wie... wielka się siła auto-sugestii
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Właśnie powiem Ci, że chyba masz racje, bo juz 3 tydizen biore i narazie to prawie nic na wadze do przodu nie ma, a dobrze sie odzywiam.
Choć początkowo ok tygodnia brałem tą od kumpla i np. w niedziele to myslalem, że mnie rozwali od środka
Kto wie... wielka się siła auto-sugestii
pozdro
jak biezzesz juz 3 tydz i zadnych zmian w wadze i obwodach to na 100% jest wal
Napisano Ponad rok temu