Efekt emisji "Klatki" - Jakubek wyrzucony z sali t
Napisano Ponad rok temu
Puent dobra robota :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie lubię cię bo dla ciebie liczą się pieniądze i zysk a ludzi masz za nic (przykład Jakubka). Pomieszałeś w tym "filmie" parę środowisk o których nie masz zielonego pojęcia, na pytania użytkowników na czacie nie odpowiedziałeś, ocenzurowałeś je bo są niewygodne dla ciebie. Widać też to teraz gdy włożyłeś 1 post na swoją "stronę www". Wstaw chłopie wszystkie jak żeś taki "uczciwy". Masz rację nie powinieneś kręcić tego filmu, z prostej przyczyny, jak się na czymś nie znasz to tego nie robisz. Ty się nie znasz na mma i vt kompletnie, dla ciebie ustawki w lesie i mma to jeden poziom. Twoje szczytne cele i pokazanie Polsce problemu to nic innego kasa, kasa, kasa. Wystarczyło przeczytać twój nedzny czat, gdzie na interesujące pytania milczałeś a na takie coś miałeś czas odpowiedzieć:
"ziom: elo elo zajebisty film bedzie kiedys powtorka zeby sobie go nagrac
Sylwester Latkowski: jest na DVD."
W naszym środowisku, tzn. w środowisku sportów i sztuk walki jesteś uważany za niekompetętnego ignoranta, łasego na pieniądze i mającego gdzieś ludzi. Osobiście powstrzymuję się od zwymiotowania na twoje dzieło. I nie odwracaj uwagi naszej postem zacytowanym na twojej stronie. Znamy takie gierki "odwracanie kota ogonem".
Jak jesteś honorowy zapraszam do dyskusji tutaj na forum, bez wycieczek i bez obrażania. Masz szansę odpowiedzieć na parę pytań, gwarantuję ci że nikt nie będzie cię tu obrażał. Jesteś w stanie podjąć takie ryzyko panie Latkowski?
Napisano Ponad rok temu
Sylwester Latkowski przedstawia w Internecie swoją kulturę
Oto co zamieszczono na stronie "reżysera ;)" Sylwestra Latkowskiego.
"dymać, dymać, dymać do rana, potem piwero, wódera i zajebać frajera"
Te zdanie uraża godność osobistą i uczucia religijne bardzo wielu osób. Na stronie Latkowskiego nie ma nigdzie informacji, że zawiera ona materiały tylko dla dorosłych, a takie treści mogą bardzo negatywnie wpłynąć na dzieci i młodzież.
Pozdrawiamy webmastera, samego reżysera jak i miłośników jego kiczowatych filmów. Protestów z tamtej strony nie odnotowano.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W calym swoim sprycie zjebal nawet adres budo na swojej stronie!
GRATULUJEMY!
<a href="http://www.budo.net"> [...] [url=http://www.budo.net]www.budo.net[/url] [...] </a>
Budo.net ? Fiodi zmieniles nam adres ?
Napisano Ponad rok temu
Ps. Mam nadzieję że chłopaki z Gdyni szybko znajdą nową salę do treningów, i niebędom musieli poności kosztów emisji filmu tego człowieka(bo wkurza mnie to że chłopaki niemogą trenować przez to że gościu chce sobie zrobić nazwisko i zarobić na sztuczną lalkę do dymania).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jakim cudem ktos kto nie ma o niczym pojęcia kręci filmy.... 8O
No ale w sumie cala nasza kinematografia jest taka jaka jest.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja napisałem tak:
Zapraszamy pana na dyskusje na temat "dzieła" jakie pan popełnił.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dział Vale Tudo i K-1, prosimy sie zarejstrować imieniem i nazwiskiem
SYLWESTER LATKOWSKI :
Szanowny Panie!
Na jaką dyskusję? Na taką, której poziom poznałem, bo jakoś nikt nie zaprotestował na taki a nie inny głos zamieszczony na Waszym forum? Przy tym nie jestem zwolennikiem anonimowości. A Pan i pozostałe osoby nie mają odwagi rozmawiać z twarzą. Jak na razie moderator, administrator pokazali, że dopuszczalna jest dla nich taka forma wymiany, sztuka walki jak post adresowany do mnie:
kur*** ja pier*** do ch** pana co za pop*** skur*** takiego złapac to tylko przewiercić sie karze na wylot, wsadzić do du*** gorący pret a potem naciać pod pępkiem i kopnąc w d** żeby flaki wyleciały , i dopiero pokazać mu co to znaczy ból... za jakie grzechy takie debile sie rodza.
Pozdrawiam administratora, moderatora i miłośników popierających taką sztukę walki.
Jeśli jesteście Państwo zapanować nad agresją i przemocą wyrażaną w słowie dyskusja będzie możliwa. Możemy ustalić wtedy konkretny termin.
Z poważaniem!
Sylwester Latkowski
Postarajmy sie,a moze sie uda.[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z dyskusji prawdopodobnie i tak nic nie wyniknie. A temat klatki i tak zniknie z medii tak szybko i niespodziewanie jak sie pojawil.
Post badz co badz powinien zniknac, moderator nie zauwazyl go na czas, a teraz przeciez nie ma sensu go usuwac bo przeszedl do historii :-)
Napisano Ponad rok temu
No wie pan tak to już jest, jedni mają cenzurę (u pana na czacie) inni nie, ale zgadzam się, poziom niektórych postów jest poniżej krytyki, problem w tym że usunięcie ich teraz mogłoby dać panu kolejny tekst w stylu: "...aministrator przestaraszył się i usunął posty które mnie obrażały.. takie to budo.net..." (gwoli ścisłości: budo.net.pl)SYLWESTER LATKOWSKI :
Szanowny Panie!
Na jaką dyskusję? Na taką, której poziom poznałem, bo jakoś nikt nie zaprotestował na taki a nie inny głos zamieszczony na Waszym forum?
Przy tym nie jestem zwolennikiem anonimowości. A Pan i pozostałe osoby nie mają odwagi rozmawiać z twarzą.
Z tą anonimowością to jest tak, że niektórzy mają dość już "wywiadów, autografów, wizyt w zakładach pracy.." ;> i dlatego podpisują się swoimi nickami, tak to już jest internecie. Ale wszyscy wiedzą że np. taki slaszysz to Sławomir Szyszło, skąd? bo poznali go na spotkaniach vb.
Jak na razie moderator, administrator pokazali, że dopuszczalna jest dla nich taka forma wymiany, sztuka walki jak post adresowany do mnie:
kur*** ja pier*** do ch** pana co za pop*** skur*** takiego złapac to tylko przewiercić sie karze na wylot, wsadzić do du*** gorący pret a potem naciać pod pępkiem i kopnąc w d** żeby flaki wyleciały , i dopiero pokazać mu co to znaczy ból... za jakie grzechy takie debile sie rodza.
hmm, mógłbym pomyśleć że pan sobie żartuje, ale to jest efekt braku argumentów. Przejmuje się pan takim jednym postem? czy to nie śmieszne i tragiczne że ze wszystkich tekstów umieścił pan właśnie ten na stronie i wrzucił razem z całym budo.net.pl do worka z brudną bielizną?
Znowu pan robi to samo co w tym filmie, jak mu tam...a tak klatka, wymieszał pan bieliznę kolorową z białymi koszulami, palto z ręcznikami wrzucił do pralki i gotuje, pańskie "oczyszczanie" zrobiło wszystkie ubrania w jeden kolor...
Nie bardzo rozumiem tok myślenia pańskiego i o jaką sztukę walki chodzi, no ale pozdrowienia to pozdrowienia, dziekuję i wzajemnie pozdrawiam.Pozdrawiam administratora, moderatora i miłośników popierających taką sztukę walki.
Jako "administrator" naszego przybytku zwanego vortal budo zapewniam pana że będzie to rzeczowa dyskusja bez docinek i przemocy słownej. Każdego kto złamie tę zasadę zbanuję i wyrzucę z budo, a post usunę. Zapraszam w każdy dzień, tu na budo w dziale BUDO MULTIMEDIAJeśli jesteście Państwo zapanować nad agresją i przemocą wyrażaną w słowie dyskusja będzie możliwa. Możemy ustalić wtedy konkretny termin.
http://www.forum-kul...p?showforum=151
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S Moze to Pan Latkowski na swojej stronie umiesci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak naprawde kazdy z nas zna swoja wartosc i wie co robi i kim jest. Krotko mowiac to nie my mamy problem. Szczerze mowiac nie wierze nawet w to ze odbedzie sie dyskusja z tym delikwentem, a nawet jezeli by do niej doszlo odpowiedzmy sobie szczerze co zyskamy? Tak naprawde? Przeprosiny? chyba nie, moze drugi film ktory jeszcze bardziej nas oczerni?
Jednyne co mozna zrobnic to swoja postawa udowodnic ze mma to nie to samo co chuligaństwo. Amen;)
Napisano Ponad rok temu
Reżyser filmów dokumentalnych Sylwester Latkowski jak mało kto zasłużył sobie na miano postaci kontrowersyjnej. Zabawne, bo sam nie uważa, że robi kontrowersyjne filmy. Przypomina, że takim wpadającym w oko i ucho mianem reklamują je dystrybutorzy. On, jak podkreśla, robi filmy po prostu prawdziwe.
On sam przypomina szczupaka w stawie śniętych ryb. Jedno nie ulega wątpliwości: wszystkim dotychczasowym poczynaniom 36-letniego reżysera towarzyszyły skandale.
Oczywiście zajmowanie sie ww przedmiotami nie jest niczym zlym, ale dowodzi ze jest to czlowiek wykwalifikowany w wywieraniu zamierzonego wplywu na ludzi.zajmował się konsultingiem, reklamą i marketingiem
Kazdy z nas ma swoje cele, filmy pana Latkowskiego sluzą tylko i wyłacznie jego celom a prawdziwosc owych "dokumentów" wydaje sie pozostawac na ostatnim miejscu listy owych celow.
Postac kontrowersyjna, zamieszczanie informacji "przeciw" odpowiednio przeradagowanych i podanych...
Kubusiu Puchatku czy czegos Ci to nie przypomina?
I tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kopanie na ekranie - Przegląd sportowy
- Ponad rok temu
-
Randy Couture - wywiad
- Ponad rok temu
-
Pele vs Macaco