budo_Genosha napisał
Uirapuru nie unos sie tak. I nie dziw sie ze sie czepiam, chwalenie sie pokonaniem aikidoki uwazam za zalosne. Generalnie majac tak marne doswiadczenie w sparingach nie nalezy sie chwalic.
Ojoj, zrozumiales to zbyt opatrznie

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Genosha napisał
Uirapuru nie unos sie tak. I nie dziw sie ze sie czepiam, chwalenie sie pokonaniem aikidoki uwazam za zalosne. Generalnie majac tak marne doswiadczenie w sparingach nie nalezy sie chwalic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_karim napisał
Posluchaj mnie ty mistrzu swiata i okolicy,ja odpowiedzialem ci na twoje brednie i nie pisz mi o jaksi przypadkach pokonania aikidoki itp.
wczoraj moj klega pokonal faceta ktory trenuje 11 lat aikido ma czarny pas i generalnie jest wieksza osoba a ten moj koles ma 17 lat i trenuje 3 miechy wiec o czym to swiadczy....
budo_karim napisał
dobrze, jestem kozak...Druga sprawa skoro jestes taki kozak
budo_karim napisał
... a Ty co jestes?to moze ty przyjedziesz do szczecian do berserkers?tak sie sklada ze ja pracuje i robie wiele innyc rzeczy wiec nie mam czasu ale z checia bym ci pokazal o co chodzi w walce.
budo_karim napisał
Może... jeszcze sie nie urodził taki, który po dwóch i pół latach treningu poszedł na stłuczkę i wygrał. Ale spoko, daj mi czas, na cierpliwość chyba Cię staćzreszta jak chcesz to mozesz przyjechac np na mistrzostwa polski w vale tudo,kto wie moze capoeiras wystawi jakiegos znakimitego fightera i wygra.....
budo_karim napisał
Jeszcze jedna sprawa to ze ty pokonujesz kogos to nie swiadczy o stylu tylko o tobie,jezeli udaje ci sie wykorzystac capoeira w walce to jestes faktycznie dobry.......Inna sprawa jest kiedy np na 10 pojedynkow bjj vs inny styl 9 wygrywa a nie mow mi o swoich pojedynkach tylko pojedynkach ktore mozna obejrzec....bo jak narazie widzialem wiele walk a capoeire tylko na plecach,jak klepali....
budo_karim napisał
ostatnia sprawa powiedz mi tylko czemu to ta capoeira nie jest sztuka walki uzywana przez seals,fbi itd czemu nie jest walka ktora zrobila jakas rewolucje w klatce?
budo_karim napisał
Swoja droga wydaje mi sie ze jestes tylko szczeniakiem ktory duzo szczeka malo gryzie,byc moze jestem w wielkim bledzie jezeli tak to z gory przepraszam
budo_karim napisał
Teraz to juz napewno koniec,powiedz mi co ty cwiczyles oprocz capoeiry ze wiesz tyle o walce.....?
Napisano Ponad rok temu
budo_karim napisał
SORKI znowu sie wyglupilem
budo_karim napisał
Tak od siebie tylko dodam ze nie jestem zadnym ignorantem itd
Rozumiem ze ktos kocha capoeire i bedzie jej bronil jak westerplatte
Ale musisz miec otwarty umysl na wszystko(jak sensei szklanka:)
budo_karim napisał
Nawet jesli odwiedziles trening Capoeira, to chyba nie wiele z niego skorzystalesJa cale zycie latalem na wszystkie sztuki walki jakie tylko byly wpoblizu,wiec wiem co mowie.....
budo_karim napisał
A dorosli sadza, ze znaja sie na mlodziezyMLODZI LUDZIE POPELNIAJA NAJWIECEJ GLLUPOT UDAJAC DOROSLYCH
budo_karim napisał
KARUM CZY COS....
budo_karim napisał
IDZ SWOJA DROGA NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGA
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Cytat
wczoraj moj klega pokonal faceta ktory trenuje 11 lat aikido ma czarny pas i generalnie jest wieksza osoba a ten moj koles ma 17 lat i trenuje 3 miechy wiec o czym to swiadczy....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Genosha napisał
Już poleciałprimo: badz tak dobry i wykasuj jeden z moich postow bo sie przez przypadek powtorzyl
budo_Genosha napisał
secondo: uwazasz, ze to ze cwiczysz tylko capoeira to jest zaleta? ze nie masz 'kretynskich' nawykow z innych SW? A ja uwazam ze to wada, bo nie masz skali porownawczej i nie jestes w stanie nic powiedziec o innym stylu, nie mozesz porownac co jest dla Ciebie lepsze i wybrac tego, co wychodzi Ci najlepiej.
budo_Genosha napisał
Przyznam ze lekko zbiles mnie z tropu tym stwierdzeniem o 'kretynskich nawykach'... to chcesz jednak pouczyc sie bjj czy nie? [lepiej nie, jeszcze sie nabawisz kretynskich nawykow walki w parterze i takich tam pierdol ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Pedreiro napisał
II. Capoeira nie sluzy do walki. Tak samo jak pilkarze kopiac sie na meczu i eliminujac jeden drugiego z zycia na 2 miesiace, tak samo capo-maniacy maja takie momenty ostrej gry. Ale to jest tylko ostra gra, a nie zadna walka! Nie wiem po co uirapuru bronisz czegos czego nie ma!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Pedreiro napisał
Zrobisz komus TWIXA w oczodoly to wygrasz i to dzieki Capoeira!
budo_Pedreiro napisał
Ale Karim juz napisal wczesniej: sparingi. Kto wie moze gdybys zaczal sie regularnie sparowac to bys sie nauczyl tej Capoeiry stosowac w walce, a tak najlepiej sie wyciszyc i przeczekac gadanie tych fajnych co to sie ucza bjj, co tego na UFC tak bardzo uzywaja najlepsi fajterzy tego swiata
Napisano Ponad rok temu
budo_Pedreiro napisał
Nie widzialem Was wiec nie wiem czy slusznie sie porownujecie do zawodowych fajterow :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu