Zadyma w kolejce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I rest my case. reszta jak wyzej.tafia bez komentarza.jedynie usmiech dla ciebie..))
Napisano Ponad rok temu
wybacz ale nie zwykłem dyskutowac na takie tematy z dziewczynami , tym bardziej z takimi których zainteresowaniem jest bycie blondynką...i dlatego może nie potrafię przekazac ci tego co bym chciał.uznaję swoja przegrana przez ippon.
ok?
Napisano Ponad rok temu
Alez ja sie wcale nie gniewam, rozumiem ze roznica poziomow moze denerwowac :roll:Tafia
wybacz ale nie zwykłem dyskutowac na takie tematy z dziewczynami , tym bardziej z takimi których zainteresowaniem jest bycie blondynką...
Napisano Ponad rok temu
jestem pełen podziwu dla Ciebie za samokrytykę...wiesz? wcale nie jesteś aż tak nisko żeby mnie denerwować..są koledzy znacznie mniej myślący od Ciebie;-)....
buahahahaha...każde ostrze może zostać użyte przeciwko nam..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podsumowujac... couggar wykazal sie wysokiej klasy glupota uzywajac iscie amatorskich argumentow i obrazajac wspoldyskutantow nie znajac ich.
Napisano Ponad rok temu
joannaz..mi o nic nie chodzi...tylko o to żeby niektórzy pomysleli zanim do czegoś dojdzie i przetrenowali sobie w myslach co wtedy zrobic nada...
Tak sobie czytam i czytam ......
Ty chyba lubisz czytac samego siebie .... mnie to nudzi. Zreszta nie tylko mnie.
Ten twoj temat to kwestia kilku zdan a nie wojowanie o wyzszosc czyis racji. Zreszta temat dosc zabawny w moim mniemaniu i malo istotny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bili się żołnieże (a właściwie wyglądało to na egzekwowanie falii). Aale jeden koles zaparł się kolo drzwi i kopal - 3 go próbowało dojśc ale nie dali rady i zrezygnowali. lecz za jakies 10 min. dorwali go i nieźle mu w....... w przedziale. pociąg dojechal do Lęborka i się palanty wysypali na peron (nawet żandarmeri nie bylo a ze 100 chłopa wysiadalo z pociągu) i normalnie jestem w szoku starsi tak zaszczuli młodszy pobór że to się w pale nie mieści a pałkarze z drugiego peronu to się odwrócili i poszli.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w obronie kopanego..."na każdy temat"
- Ponad rok temu
-
wysadzony z auta
- Ponad rok temu
-
Jak wyzwolić w sobie TYGRYSA?
- Ponad rok temu