Jaka odżywka, dieta?
Napisano Ponad rok temu
Więc tak, trenuje już jakiś czas, ostatnio po długiej przerwie (z 3 miesiące) zacząłem znowu regularnie ćwiczyć i w związku z tym mam do was pytanie, mianowicie jaką odżywkę stosować w celu zredukowania zbędnej tkanki tłuszczowej (której jest trochę za dużo) i przybrać czystą tkankę mięśniową.
Moje wymiary, wzrost: 182, waga: ~93. Wiek: 16 lat.
Dodatkowo powiem, że nigdy nie miałem do czynienia z odżywkami, ani z jakąś specjalną dietą.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A co powiesz na temat HMB, czy to w moim przypadku może być dobre rozwiązanie?
Napisano Ponad rok temu
A co powiesz na temat HMB, czy to w moim przypadku może być dobre rozwiązanie?
Dużo tym nie zdziałasz raczej
Napisano Ponad rok temu
Dużo tym nie zdziałasz raczej
Dlaczego nie? Za słabe?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak bardzo chcesz to kup HMB i sam sprawdź
Które HMB lepiej kupić:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
+ chce to połączyć z tymi witaminami: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Napisano Ponad rok temu
Które HMB lepiej kupić:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
+ chce to połączyć z tymi witaminami: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Zadne.... poczytaj najpierw o HMB a pozniej kupuj. Ja bym zainwestowal w bialko, witaminy i do tego bym dorzucil cwiczenia na misnie brzucha - 8minute ABS i trening na rzezbe ewentualnie
Pamietaj ze jak chcesz sie wyrzezbic to musisz podwyzszyc poziom bialka na dzien - inaczej stracisz oprocz tluszczu mozesz tez zaczac palic miesnie
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Zadne.... poczytaj najpierw o HMB a pozniej kupuj. Ja bym zainwestowal w bialko, witaminy i do tego bym dorzucil cwiczenia na misnie brzucha - 8minute ABS i trening na rzezbe ewentualnie
Pamietaj ze jak chcesz sie wyrzezbic to musisz podwyzszyc poziom bialka na dzien - inaczej stracisz oprocz tluszczu mozesz tez zaczac palic miesnie
Czyli co dokładnie, jakbyś mógł to podaj jakieś linki.
Napisano Ponad rok temu
Czyli co dokładnie, jakbyś mógł to podaj jakieś linki.
Goliat podal Ci linki wczesniej. Kup bialko, witaminy. Co do spalacza to sie nie wypowiadam, zrobisz jak zechcesz, ale ja bym sprobowal najpierw cwiczen aerobowych + 8minute ABS (znajdz na youtube). Masz 16 lat i jak rodzice znajda jakies 'pigulki' to mozesz miec problemy , druga rzecz to fundusze, ja bym wolal kupic wiecej bialka i trzymac diete low-carb i nie jesc slodyczy
Swoja droga masz dobra wage - tzn ze jestes raczej endomorfikiem = bialko, bialko, bialko !!! + trening na rzezbe + aeroby i bedzie zajebiscie
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Witaminy dobre.
Napisano Ponad rok temu
Goliat podal Ci linki wczesniej. Kup bialko, witaminy. Co do spalacza to sie nie wypowiadam, zrobisz jak zechcesz, ale ja bym sprobowal najpierw cwiczen aerobowych + 8minute ABS (znajdz na youtube). Masz 16 lat i jak rodzice znajda jakies 'pigulki' to mozesz miec problemy , druga rzecz to fundusze, ja bym wolal kupic wiecej bialka i trzymac diete low-carb i nie jesc slodyczy
Swoja droga masz dobra wage - tzn ze jestes raczej endomorfikiem = bialko, bialko, bialko !!! + trening na rzezbe + aeroby i bedzie zajebiscie
Nie mam dobrej wagi, co stwierdzam po dużym bębnie. Jeżeli chodzi o rodziców, przekonałem ich do tego. Boje się tylko jednego, że jeżeli będę brał białko, to większość pójdzie w sadło.
Napisano Ponad rok temu
Boje się tylko jednego, że jeżeli będę brał białko, to większość pójdzie w sadło.
Nie ma takiej opcji
Napisano Ponad rok temu
Nie ma takiej opcji
Dokladnie od bialka sie nie tyje za bardzo, od wegli sie tyje
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie od bialka sie nie tyje za bardzo, od wegli sie tyje
Aha i jeszcze odnosnie spalacza to ja bym kupil omega-3 - ma wlasciwosci spalania tluszczu, a jesli naprawde chcesz sprobowac HMB to bym wzial to co polecil Litwin
Been there, taken that