Jaka najefektowniejszą technikę potraficie wykonać.
Napisano Ponad rok temu
ps. tak jestem dyslektykiem i nie jest to żaden sekret, ale mimo to staram się pisać bez błędów.
ps2. jak już jesteśmy przy poprawnej polszczyznie to 'poraz' się pisze osobno :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Kalgon niemający zbytniego pojecia o SW
Napisano Ponad rok temu
ps. zgadzam się z Venomem tylko ja bym to nazwał tak: 70% człowiek 30% sw.
Napisano Ponad rok temu
znam kolesia który trenuje bjj z 7 lat a na ulicy niepotrafi sobie poradzić i musi używać gazu( byłem świadkiem jednej z takich sytuacji) a tak wogóle powinieneś mieć zakaz wiazdu do tego działu bo szeżysz taką herezje że bania mała.To, że style grapplingowe są najskuteczniejsze zostało dawno udowodnione i nie ma co z tym dyskutować ... Ktoś może nie lubić BJJ bez względu na jego skuteczność w realnej walce
zapisz się na coś w końcu, a tak to pieprzysz o tym o czym nie masz zielonego pojęcia , pewnie nigdy nie stałeś na macie i pewnie nie masz pojecia o wlace tylko siedzisz na You Tube i oglądasz filmiki :roll: ehhh...
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A twoim zdaniem używanie gazu to coś haniebnego??znam kolesia który trenuje bjj z 7 lat a na ulicy niepotrafi sobie poradzić i musi używać gazu( byłem świadkiem jednej z takich sytuacji)To, że style grapplingowe są najskuteczniejsze zostało dawno udowodnione i nie ma co z tym dyskutować ... Ktoś może nie lubić BJJ bez względu na jego skuteczność w realnej walce
Ja uważam że gaz to bardzo dobra rzecz sprawdza się na psach a i człowieka też można tym obezwładnić nie okaleczając go i wtedy w razie czego policja nie ma się za co przyczepić.A tak możesz sam sobie kłopotów narobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo nie ma sensu o nim więcej pisaćaha to sie nie zrozumieliśmy bo wczesniej nic nie mowiles o tym kolesiu ze tak cwaniakuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do Poznaniaków
- Ponad rok temu
-
Nowe Info TKD
- Ponad rok temu
-
Jak i co trenowac??
- Ponad rok temu