"Stara Baśń" też?
Napisano Ponad rok temu
Irimi nage w łapciach z lipowego łyka, siermiędze i przepasany powrósłem? Mhm, chyba przesada..... :wink:
No, ale skoro katany będą to O.K. ...rotfl rotfl
S.
Napisano Ponad rok temu
Na stronie PUA w dziale multimedia sa jakies filmiki.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 :wink:

Napisano Ponad rok temu
Co prawda dawno temu :wink: ,ale przeczytalam Stara basn i bardzo mi sie podobala 8) .Mam nieodparte uczucie,ze podobnie jak z Wiedzminem poloza ta historie i to niekoniecznie za sprawa horeografii sztuk walki Wysockiego,znowu bedziemy mieli smetny film,obym byla w bledzie
Zgadza sie juz z tego wiem to polozyli na lopatki doborem aktorow i calkowita odmiennoscia nawet postaci i scenariusza od ksiazki

Tak jak zreszta Ogniem i Mieczem nie dorownywalo Potopowi czy Panu Wolodyjowskiemu nie mowiac juz jaka kiche zrobiono z Qvo Vadis - gdyby nie obsada Lindy, Bajora i Ttreli to by nie bylo co ogladac.
Co do walk to juz lepiej zeby ludzi z bractw rycerskich zatrudnili do choreografii w Starej Basni

No coz ostatnio specjalizujemy sie w kiczach - chyba za duzo sitkomow krecimy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Poszukuje szkoły Aikido w Łodzi lub okolicach Poszukuje szkoły Aikido w Łodzi lub okolicach- Ponad rok temu 
- 
			 zawody w zabrzu ? zawody w zabrzu ?- Ponad rok temu 
- 
			 Jak dlugo na czarny pas? Jak dlugo na czarny pas?- Ponad rok temu 
- 
			 Magiczna technika K.Tohei Magiczna technika K.Tohei- Ponad rok temu 
- 
			 Czy PFA powinna zapraszac za kazdym razem innego shihana? Czy PFA powinna zapraszac za kazdym razem innego shihana?- Ponad rok temu 
- 
			 Akido - 3 wersje.... Akido - 3 wersje....- Ponad rok temu 
- 
			 staz z NEBI VURAL'em ... staz z NEBI VURAL'em ...- Ponad rok temu 
- 
			 Ile lat??? Ile lat???- Ponad rok temu 
- 
			 Relacja ze stażu z sensei Tamura Relacja ze stażu z sensei Tamura- Ponad rok temu 
- 
			 Egzamin w hiszpanskim dojo aikido Egzamin w hiszpanskim dojo aikido- Ponad rok temu