Polska - Łotwa :/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O:1 wstyd i hańba
Zabrakło faceta od "czarnej roboty", żeby białasy mogły potem świętować!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reszcie zabrakło szczęścia - i zimnej krwi - a to co robil Lewandowski to sie w pale nie miesci.
Jest taka prawda pilkarska "jak się nie strzela bramek, to się je traci"
Boże wybacz im bo niewiedzieli co czynią
ps. jest to moja niezależna opinia i mozecie się z nią nie zgaszac lecz grałem 8 lat w pilkę i troszku już widzialem i jakie takie mam doświadczenie.
Napisano Ponad rok temu
Dudek powinien sie powiesić. Niech nikt nie mówi ze on nie jest winny tej bramce. zachował sie jak trampkarz - kto broni na 8 metrze strzały z 20 metrów?
.
Akurat bramkarz był w porządku. Podobał mi się. Ten strzał był nie do obrony, to obrońcy popełnili błąd.
Najgorsze jest to, że oprócz porażki polskich piłkarzy także Saleta dostał bęcki. Właśnie oglądałem ten mecz. Co za dzień!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Choc jak ta nawalnice przeczymywal to bylo ciekawe,
Napisano Ponad rok temu
Saleta = Parodia
Choc jak ta nawalnice przeczymywal to bylo ciekawe,
Miałem wrażenie, że lewa ręka jest mu w ogóle niepotrzebna. Ciekawe czy na codzień też używa tylko prawej ręki
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PERUN co się niczym nie przejmuje
PS. Bońka nie lubię.. to nawet mnie wynik ucieszył :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pepe musze się zgodzić - chaos...zero przemyslanej taktyki...niestety Łotysze tego problemu nie mieli.
Zales - nie masz racji.Zawiniła obrona a nie Dudek. Na mundialu - owszem bronił jak noga ale wczoraj - był dobry
A Saleta przegrał bo był wyraźnie gorszy...powiem więcej był do dupy.
I Turek wygrał zasłużenie.NIestety.
A wczorajszy dzień faktycznie był denny
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Za engela jak była nerwówka to wkraczał albo kałuzny (polska - białorus, polska-ukraina) albo nasz czarny-biało-czerwony (prawie kazdy mecz)
Panowie niezapomninajmy o tym ze połowa reprezentacji łotwy gra w lidze angielskiej a 2 połowa w 1 klubie. Ich srednia wystepów w kadrze to bylo cos koło 50 (a u nas wiekszosc gralo w reprezentacji ponizej 10 spotkan wiec jakie akcje druzynowe oni mieli wypracowac)
Terz sie wkurzyłem porazka i mimo tego ze bonka nielubie chce zeby reprezentacja wygrywała.
Napisano Ponad rok temu
jest szansa że Boniek odejdzie jesli przegramy z Nowa Zelandia, a wiec w sumie to nie bede tak bardzo naszym kibicowal. Bo jesli przegramy to wyjdzie to tylko na dobre dla reprezenytacji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co na strzelanie w barkach ?
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
oddawanie krwi
- Ponad rok temu
-
Nokaut
- Ponad rok temu
-
odżywki a MA
- Ponad rok temu
-
jakie czy może jak wkon. ćwiczenia na siłowni żeby...
- Ponad rok temu
-
rozciąganie dynamiczne przed treningiem walki
- Ponad rok temu
-
Dyskopatia - żadnych przywilejów?
- Ponad rok temu
-
BJJ a siłownia
- Ponad rok temu
-
Brzuszki - jakieś skutki uboczne ??