Pomoc policji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wy nawet nie mozecie mu porzadnie za to przypieprzyc bo stracicie robote ... albo gosc zostanie wypuszczony zaraz i znowu bedzie dupe na was wypinal...
Napisano Ponad rok temu
tak jak i np hydraulicy
chlopaki maja ciezka prace w tym kraju
i kiepsko platna...
a jak ktos zieje nienawiscia do policji to wg mnie powinien sobie zadac pytania "Dlaczego?"
I jesli usprawiedliwieniem gardzenia cala instytucja bedzie to ze kiedys pan w niebieskiem mundurze strzelil mnie z paslkacza jak darlem po pijaku morde, albo nie znalezli skradzionego mi roweru jest to troche smieszne...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze tylko jedno pytanie - jakbyscie sie czuli jakby kazdy poczawszy od szczeniaka po starego pijaka mial was gdzies , utrudnial wasza prace , plul wam na mundur , bluzgal na was i wasze rodziny itp ?
Kurcze, dzikki, czy wiesz że większość policjantów miała mamę lub tatę w partii komunistycznej? A komuniści wysługiwali się ruskim! Jak oni mogą teraz patrzeć ludziom w twarz!
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Wyluzuj.
Napisano Ponad rok temu
tworzac ten watek nie myslalem ze dojdzie do takich glupot ;-[
jak tu normalnie gadac?
Napisano Ponad rok temu
To że kogoś rodzicy byli tacy lub tacy nie czyni go gorszym człowiekiem!!!!
Takie były czasy, dużo ludzi wierzyło w komunizm a inni z nim walczyli!!!!
Nie oceniaj ludzi po czynach ich rodziców!!!
Moj ojciec walczył w solidarnośći, postrzelili go podczas demonstracji w Lubinie, siedział w kiciu i musiał uciec do niemiec na 9 lat!!!!
Nie czuje się dziękui temu lepszym.
Podziwiam mojego ojca i tyle.
Zastanów się Silvio!!! nie mam nic przeciwko tobie ale przeginasz!!!
Napisano Ponad rok temu
a (odpukac) jakby ci sie stalo cos gorszego to tez bys sprawe sam zalatwial? a czy twoj styl postepowania jest rownie dobry jak ktos jest na przyklad lekarzem, ma 2 dzieci i zone, w zyciu sie nie bil i nie zna nikogo ze srodowiska bandytow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze tylko jedno pytanie - jakbyscie sie czuli jakby kazdy poczawszy od szczeniaka po starego pijaka mial was gdzies , utrudnial wasza prace , plul wam na mundur , bluzgal na was i wasze rodziny itp ?
Kurcze, dzikki, czy wiesz że większość policjantów miała mamę lub tatę w partii komunistycznej? A komuniści wysługiwali się ruskim! Jak oni mogą teraz patrzeć ludziom w twarz!
Silvio
Policji czy moze raczej milicji... -_-"
tak czy siak, co ma drogi kolego piernik do wiatraka?
Napisano Ponad rok temu
Silvio czy ty sie leczysz ??Kurcze, dzikki, czy wiesz że większość policjantów miała mamę lub tatę w partii komunistycznej? A komuniści wysługiwali się ruskim! Jak oni mogą teraz patrzeć ludziom w twarz!
Silvio
Skad ty to wytrzasnales czlowieku ??
Napisano Ponad rok temu
Silvio
Silvio... dziwnie ostatnio pisujesz, ale teraz to żeś pierdolnął tak że ręce opadają. Czy Ty się czasem nie uderzyłeś w głowę??
Heh, życzę powrotu do starej postaci,
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silvio[/quote]
Nie wydaje mi sie żebyś miał racje...kazdy na policji struga twardziela...kombinuje..i dostaje w morde..raczej nie bija gdy sam nie prowokujesz..
a co do sytuacji to oczywiscie że gość nie ma prawa przebiec sobie obok mnie bezkarnie.widac zasłużył na to by go gonic a gliniarze za darmo nie biegaja za dzieciakami...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gołota vs Saleta na ulicy ????
- Ponad rok temu
-
Dezorientacja w czasie napadu
- Ponad rok temu
-
Przemoc w domu
- Ponad rok temu