Rozwine teraz troche.
Złapali mnie wtedy z kiloma kolesiami. Jeden z nich , mimo że zostałł tylko świadkiem wkopał mojego dobrego kolesia!!!!
Tamtego zwineli następnego dnia i wytoczyli sprawę.
A mój koles, że to nie pierwszy raz , wiedział że może zajrzeć w akta i to zrobił !!!
Dowiedział sie kto go wkopał i od tamtej pory ten jebany konfident ma pojechane!!!!!!!
Jak się zmieni nasze prawo i Policja będzie działać tak że wzbudzi zaufanie i szacunek to będe pomagał !!!! Naraziew ich nie darze sympatią !!!
Kiedys w nocy nie mogłem spać i siedziałem w oknie patrze a tu 2 typków porcelanką rozwala szybe w aucieę i próbują radio wyciągnąć!!!
obudziłem brata i sąsiada wziołem pałkę i chejka na nich. Gdyby ich pies sąsiada nie spłoszył to byłoby tak: piwnica i samosąd!!!!!!
Ci złodzieje są z mojego osiedla i wiedzą że to my ich goniliśmy ale nie startują bo wiadomo że na swoim osiedlu się nie kradnie !!!!!
Tak że ziomale sami sobie nagrabili i inni ich też ścigają!!!!
Jak juz wezwaliśmy radiowóz to Policjant powiedział :
-ale odważnie przecież 30 min temu tedy przejeżdżaliśmy!!!!!!
8O

Jak złapałem złodziej którzy mi strych obrobili to dopiero po 45 min podjechał radiowóz bo okazało sie że tylko jeden patroluje miasto w niedzielę!!!!!!!
Kurwa 80000 tys. miasto patroluje 1 radiowóz!!!!!!!
W pracy też często mam do czynienia z Polichją i powiem tylko tyle że duzo moich kolegów z roboty jest o niebo lepiej przeszkolonych i sprawnych fizycznie nich większość z nich!!!!!