- nie jest to prawda.. bo wtraciles sie do dyskusji mkojej z Przemkiem udielajac mi ostrzezenia na public.
co ten kawalek ma do jakiejkolwiek techniki aikido? - nic. to zwykle kontynuowanie osobistej dyskusji.
Interweniowalem jako moderator - musisz rozrozniac kiedy pisze jako dyskutant a kiedy jako moderator - to proste.
- to ma byc uwaga techniczna? o technice aikido? a jakiej?ja nie mam wrogow.
- nie jest to prawda, Bo ja nie dyskutuje nad twoim charakterem jedynie wytknalem ci niekonsekwencje i niefachowac. zabraklo ci przynania sie do tego . Gdybys napisale.. ok. pomylilem sie.. to nie tak.. jest iinaczej.. bylbys wielki.. a tak.. no coz..
jestes wielki.. inaczej
aaaaa....moze o inny post techniczny ci chodzilo? w takim razie o ktory?
Aiki
Niekonsekwencja i niefachowosc to cechy chrakteru ludzkiego - co to ma wspolnego z dyskusja techniczna o aikido?
Brak odwagi - to tez cecha charakteru ludzkiego - widzisz gdzies tu techniczne uwagi o aikido? - bo ja nie moge znalesc.
Czy ktos jest wielki tak czy inaczej - co to ma wspolnego z aikido? juz nie mowie z technicznymi uwagami?
Rozumiesz teraz czemu nie odpowiadam na takie posty? zero zawartosci technicznej 8) i nie mow ze wyrywam z kontextu, bo zacytowalem caly twoj post.