Uwagi do MODERATORA.
Napisano Ponad rok temu
Jednocześnie informuję, iż ten temat nie służy do dyskusji i posty off topic będą kasowane.
Napisano Ponad rok temu
Wzorem innych umiesczam taki temat, w którym można składać wszelkie propozycje do moderatora, np. prośbę o skasowanie zdublowanego postu, zrobienie poprawek itp.
Jednocześnie informuję, iż ten temat nie służy do dyskusji i posty off topic będą kasowane.
Ja mam taką prośbę do Moderatora, aby nieco przyciął swoją stopkę. W 90% procentach jest ona większa niż posty Moderatora a to już staje się męczące, to czytanie o sukinsynach w dolinie.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez obrazy ale te ruszjace sie "chujawki" i motta typu "uderzaj pierwszy, umieraj ostatni", " prawdziwy wojownik ma mysl jak woda" , " bialy wielblad skacze najwyzej".....no , no nie lubie tego mowiac delikatnie , a jeszcze bardziej delikatnie mnie to rozbawia.
Sie , Banan nie obrazaj ,ale odstrzel nietoperze , please........
PS
co za moda sie zrobila ostanio , madrosci i te podskakujace chujki......koniec swiata
Napisano Ponad rok temu
W koncu czlowiek zawsze jest lepiej widoczny .... ja dzieki temu z metra widze , ze to LvBanan.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Seiken - masz rację że niektóre motta są po prostu żałosne...ale bywają też naprawdę ciekawe, z jajem czy po prostu fajnie się nam kojarzące...masz rację ze jest teraz chyba taka moda bo 99,9% ludzi na Vortalu ma podpis...ale nie tylko bo na BladeForums też jest spoooro powiedzonek i naprawdę niektóre są fajne.
Cóż jest to kwestia gustu...ja nie jestem przeciwny z zasady podpisom i chujkom :wink: A moze ty też sobie cos walniesz stary dziwaku z Kanady I nie chodzi mi o pół litra....
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Sukinsym zostaje i nie ma gadki.
Dobra, a wiesz z jakiego utworu porzodzi reszta twojego podpisu? No...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
"Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laska są tym, co mnie pociesza. "
(Ks.Psalmów 23:4)
Napisano Ponad rok temu
JA po prostu ma uraz to tych ruszjacych sie chujadelek...........Period
Napisano Ponad rok temu
JA po prostu ma uraz to tych ruszjacych sie chujadelek...........Period
Aleś mnie rozbawił stary...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa
:fist: 0X :fist: 0X :fist: 0X :fist: 0X :fist: 0X :fist: 0X
A moja fizjonomia wygląda mniej więcej tak:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwane logo działu ULICA!
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
Czy warto stosowac niskie bloki rekami (gedan barai)?
- Ponad rok temu
-
Ranking miejsc niebezpiecznych.
- Ponad rok temu
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................