Kryzys sportowy!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no własnie co jest najlepiej zrobic gdy sie ma kryzys :(nic ci nie wychodzi)nie wiem wiec sie pytam was
Obczaić błędy i ćwiczyć dobrze. Co innego można zrobić? Usiąść i płakać? ;-)
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to co?no własnie co jest najlepiej zrobic gdy sie ma kryzys (nic ci nie wychodzi)nie wiem wiec sie pytam was
Wypróbuj metodę Distephano:
Musisz się cholernie nawalić "Siakimś" alkoholem(od Ciebie zależy jego rodzaj.Może być nawet denaturat ),a następnie wtedy spróbować wykonać jakieś techniki.W porównaniu z tym,co pokażesz będąc w stanie błogiego upojenia alkoholowego wyjdzie Ci,że w rzeczywistości(na trzeźwo) jesteś po prostu zajebisty.
Wyszła mi z tego swoista teoria względności-zależnie od punktu widzenia ta sama sytuacja może się wydawać beznadziejna i świetna jednocześnie.
BTW czy Einstein ćwiczył jakieś MA???
A tak na poważnie to weź się do roboty i nie marudź
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrob sobie tydzien przerwy! Zobaczysz, ze az Cie bedzie telepalo zeby isc cwiczyc 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
po prostu: by zrobić duży krok do przodu trzeba czasami się troszeczkę cofnąć (z teorii sportu)
S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tak mam wiesz nie wiem czy o to ci chodzi ale nagle widze ze np. nie umiem utrzymac rownowagi w technikach szperam szperam i widze ze np. w postawie mam cos nie tak.. to szybko to naprawiam mysle o tym i za tydzien juz jestem stabilny.. .. to tylko przyklad ale zawsze jak cos ci nie wychodzi to musi to miec jakas przyczyne.. moze male niedociagniecia techniczne? moze psycha siada, cos cie gnebi, przejmujesz sie czyms? pokumaj troche nad tym..
znajdz blad w systemie i :2gunfire: go ..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co lepiej ćwiczyć jeżeli chodzi o parter?
- Ponad rok temu
-
Poczatek sezonu.
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje waszej pomocy ...
- Ponad rok temu
-
Jaka to melodia!?
- Ponad rok temu
-
DOBRA SZKOŁA ?? !! ??
- Ponad rok temu
-
Oglądał ktoś dokument "droga wojownika" na Discove
- Ponad rok temu
-
Sempai????
- Ponad rok temu
-
od czego zaczac????
- Ponad rok temu
-
Czy potrzebny jest nam nauczyciel/mistrz?
- Ponad rok temu
-
Co wybrac?
- Ponad rok temu