Poczatek sezonu.
Napisano Ponad rok temu
Jak Wam sie trenowalo? Ja osobiscie musze przyznac, ze mi beznadziejnie, tak jak pod koniec (czerwiec) zaczynaly mi wychodzic podstawowe techniki (zaczalem w styczniu) tak teraz pozal sie boze. No ale bedzie dobrze mysle miesiac i sie wkrece spowrotem.
Po za tym czekam na poczatek pazdziernika, na rozpoczecie mojej przygody z Krav Maga. Ciekawe czy spelnia sie moje oczekiwania...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zamiast na sali walcze z wykladami...
A wczoraj zaczely sie treningi...
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Gumis
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dobrze znowu być z powrotem na sali.
Napisano Ponad rok temu
Teraz mam sporo rzeczy na głowie.. na studiach poprawka.. latanie z indeksem po profesorach.. qrde.. cieżki to rok był i dużo treningów opuszczałem
Aby zupełnie nieprzygotowanym nie iść na trening, ćwiczę co nico w domu.. pompki, hantle, spreżyny.. bieganie, rower.. piwo itd. Będzie dobrze.. może jeszcze się porozciagam :?
Eh.. pierwszy miesiąc po przerwie jak wytrwam, i krzywdy sobie nie zrobię, to się jakoś ułoży...
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Ha - juz sie nie moge doczekac poniedzialku.
Napisano Ponad rok temu
Heh, trzeba uwazac bo stawy juz nie te i od razu trzeba spokojnie trenowac aby kontuzji zbyt wiele nie miec i moc jak najdluzej trenowac bez przerwy. Tak sobie mysle ... to chyba prawda ze nauka sztuk walk to nie kwestia miesiecy a lat... i to dlugich lat.
Sedziwy ^Hast^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potrzebuje waszej pomocy ...
- Ponad rok temu
-
Jaka to melodia!?
- Ponad rok temu
-
DOBRA SZKOŁA ?? !! ??
- Ponad rok temu
-
Oglądał ktoś dokument "droga wojownika" na Discove
- Ponad rok temu
-
Sempai????
- Ponad rok temu
-
od czego zaczac????
- Ponad rok temu
-
Czy potrzebny jest nam nauczyciel/mistrz?
- Ponad rok temu
-
Co wybrac?
- Ponad rok temu
-
Dystans
- Ponad rok temu
-
Ja trenuje ......
- Ponad rok temu