ale ile razy mi sie zdazylo ze wlasciwie kiedy ochlonolem i pomyslalem to okazalo sie ze sytuacja nie wymagala uzycia silyzalowalem ze tak zrobilem jak zrobilem i kazdego raza sopie biecuje ze nastepnym razem pomysle zanim bezsensownie cos zrobie i mysle ze nie tylko ja tak mam ale wiekszsc ludzi o tym nie mysli. Odchodzimy torche od tematu. Uwazam ze zaproponowana tu taka turniejowa walak nie stanowi podstaw do oceny skutecznosci karate. Wezmy kogos kto rok cwiczy jakis styl karate i wezmy boksera z takim samym stazemi nie po roku sie napie*** bokser wygra bo jego trening przez caly rok opieral sie na nawalaniu w co popadnie a cwiczyli tyle samo. Po 10 latach taka sytuacja moze sie powtorzyc. I czemu zawodnicy maja byc tej samej wagi, przeciez o to chodzi w Karate ze przeciwnik ma pozorna przewage nad nami inaczej by nie atakowal

Dlaczego karate skostnialo...
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

80 odpowiedzi w tym temacie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czym się różnią Czym się różnią- Ponad rok temu 
- 
			 Ośrodki Shidokan - rozpoczęcie sezonu Ośrodki Shidokan - rozpoczęcie sezonu- Ponad rok temu 
- 
			 Mister Vortalu Budo 2002- Piotrek123!!! Mister Vortalu Budo 2002- Piotrek123!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Karate + co? Karate + co?- Ponad rok temu 
- 
			 Techniki kończące Techniki kończące- Ponad rok temu 
- 
			 Fenomen K. Neugebauera Fenomen K. Neugebauera- Ponad rok temu 
- 
			 Praca nóg w karate Praca nóg w karate- Ponad rok temu 
- 
			 Jak trafiłeś na karate? Jak trafiłeś na karate?- Ponad rok temu 
- 
			 Rodzaj kimonka Rodzaj kimonka- Ponad rok temu