Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
scrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaatch
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właściwie to nikt się mną nie przejmował, a ja tylko starałem się papugować ruchy kolegi domyślając się o co chodzi krzyczącemu trenerowi
Na drugi trening poszedłem sam, ale z racji tego, że po pół godzinnej rozgrzewce część grupy robiła układy a reszta miała "porobić sobie jakieś pompki albo brzuszki", stwierdziłem, że moge to robić w domu i pal licho taekwondo.
Tak więc mamy wiosne 2003 i kolejny "pierwszy trening" - tym razem nietypowy. Na wejściu okazuje się, że jest nowy trener, który zastępuje starego. Wchodzę sobie kulturalnie na sale, a tu nagle człowiek drze się na nas niesamowicie. Pytam się kolegi o co mu chodzi, a on na to - nie zrobiliście ukłonu przy wejściu na sale. No i za karę robiliśmy we 4 po 30 pompek. Potem 10 pompek za każdym razem jak nie wiedzieliśmy o co facetowi chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat, cukiereczku
Co do pierwszego to zgadzam się z Tobą, zresztą ogólnie poglądy mamy dosyć zbieżne. Nie zmienia to faktu, że (odnośnie 2) pompki i brzuszki moge sobie robić w domu (i robię), a trening ma mnie wprowadzać w coraz bardziej zaawansowane techniki. Oczywiste, że ćwicząc chagi 2 godziny w tygodniu czy drapiąc się z kolegą na imitacji treningu kravki nie wyrośniesz na fightera. Ćwiczenia we własnym zakresie to podstawa
![]()
A co do trzeciej sprawy to nie chodziło mi o to, że ktoś krzyczy i pogania, ale o to że POPRZEDNI TRENER kładł na to kompletną laske.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu