no stary dobry kyok dochowal sie niezlych fighterow: kucharzewski, piotrowski... :-)Kucharzewski Tomek to stara gwardia polskiego kyokushin-były reprezentant polski w tym stylu!!
karatecy w K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walka polfinalowa z Hoostem byla i chyba na dlugo pozostanie dla mnie najlepsza jaka kiedykolwiek widzialem. pomimo tego ze minelo juz tyle lat, caly czas mam watpliwosci czy jeszcze kiedykolwiek walki w K-1 bede sie toczyc na takim poziomie.
Teraz jest era koksow w K-1 - Bob Sapp itp. jednak mam nadzieje ze jeszcze kiedys pojawi sie fighter na miare Andy'ego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wargrim masz rację,to były walki na poziomie.Teraz na palcach jednej ręki można wyliczyć dobrych zawodników.
A wczoraj znowu słyszałem na Eurosporcie że Saleta ma nadzieję wystąpić w K1.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tacy np.chorwaci to mieli i branko cikatica i cro copa , teraz maja leko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zrobiłem to specjalnie dla ciebie Jarku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pięciokrotny zwycięzca Shidokan Open w kategorii ciężkiej. Bardzo wszechstronny zawodnik.
Moglibyśmy czuć się naprawdę dumni gdybyśmy mieli więcej takich zawodników jak on.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
pierwszy raz wypowiadam sie na budo
jezeli chodzi o polakow w k1 TO STARTOWALI WYZEJWYMIENIENI FAJTERZ kucharzewski byl MP w KK co do piotrowskiego to kik bokser
ale teraz do startu szykuje sie przemek saleta-aktualnie boks (mistrz europy kiku) i Tomasz Najduch wielokrotny mistrz europy (waga i oupen)w KK chociaz start tego ostatniego jeszcze niezostal potwierdzony
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe co z tego wyjdzie?
Ja osobiscie to watpie w to zeby cos w K-1 zdzialal.
Ale zobaczymy......
Napisano Ponad rok temu
Po raz kolejny Andy'ego i Filho.
W sumie to Filho troche inaczej walczyl niz teraz to robi - garda itp. Nie sadzicie ?? I jaka wspaniala fryzura, hehe.
Natomiast Andy za kazdym razem mnie zadziwia. Fenomenalny fighter.
Mozna jego walki ogladac w kolko, a i tak nigdy sie nie znudza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walczy w turniejach na zasadach K1 a nie w turniejach K1 a to wielka różnica.To że zdobył puchar świata i jakieś miejsce na MŚ aqrat o niczym nie świadczy bo dobrych kickboxerów w naszym kraju było wielu ale jakoś żaden ( niestety) nie przebił się do K1. Pozatym amatorski kickboxing a K1 to naprawde dwie różne historie i póki co jedynym polakiem który startował w K1 jest Kucharzewski -no ale może się to zmieni niedługo tylko szkoda że już dziś większość czołowych zawodnikó przechodzi z K1 do pride więc poziom będzie pewnie niższy a co za tym idzie ewentualni Polacy znów nie będą mieli szansy rywalizacji z najlepszymi .Łukasz Jarosz kiedyś trenował oyama karate, a teraz walczy w k1, zdobył puchar świata i 3. miejsce na mistrzostwach świata.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
10 sierpnia we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Techniki w wyskoku
- Ponad rok temu
-
Wakacje
- Ponad rok temu
-
Co do inwektyw pod czyimkolwiek adresem.
- Ponad rok temu
-
Shidokan - Wałcz 2002
- Ponad rok temu
-
Kiedy dopuszczać do wolnej walki?
- Ponad rok temu
-
A potraficie walczyć ?
- Ponad rok temu
-
Europejski Oboz Shidokan Palanga 2002