Siłownia w domu
Napisano Ponad rok temu
Chce kupić ławkę do ćwiczeń z hantelkami, z możliwością robienia brzuszków, grzbietów; i zeby nie była za duża!
Co doradzicie?
pozdrawiam Amarissa
p.s.
która lepsza
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Chce kupić ławkę do ćwiczeń z hantelkami, z możliwością robienia brzuszków, grzbietów; i zeby nie była za duża!
Co doradzicie?
pozdrawiam Amarissa
p.s.
która lepsza Wink
Ta pierwsza.
A jak ktos chce domowa silownie i ma troche kasy to ja bym bral to:
Co nie zmienia faktu, ze najlepiej chodzic na profesjonalna silownie. Sprzetu od metra, miejsca w domu nic nie zawala, zawsze ktos do asekuracji jest, a i fajne panny zazwyczaj chodza ... Po cholere cisnac sie w domu ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
mi zdecydowanie bardziej odpowiadala domowa silownia wiec zaopatrzylem sie w dwa gryfiki skrecane gwintowane, gryf prosty gwintowany i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - nie narzekam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
te uchwyty na dole sa do pompek.
jak dla mnie jest tu wszystko. podciaganie w nachwycie, podchwycie i neutralnym chwycie, dipsy i to cos do podnoszenia nog. czyli wszystko, do czego potrzebuje "urzadzen".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i uzbierasz sobie kasę na porządną ławeczkę i obciążenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na razie wypatrzyłem to:
Ławka i stojaki od Marbo wydają się być solidniejsze, ale wolałbym mieć pionowe podparcie pod plecami tak jak tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko z kolei tryton jest trochę za szeroki jak na mój pokój i ma ten głupi element do montażu modlitewnika, którego nigdy nie będę używał.
W tej chwili jestem zdecydowany osobno kupić trytona (mimo że prawdopodobnie będę sie o niego potykał wchodząc do pokoju ) i stojaki od Marbo, ale może ktoś ma jakiś lepszy pomysł? Najlepiej gdyby ławka była nie dłuższa niż 125cm, nie szersza niż 45cm i miała pionową podporę pod plecami.
Do stojaków nie mam żadnych zastrzeżeń, ale jak ktoś zna coś lepszego, to niech da znać.
Do wydania mam ok. 500 zł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból mięśni.
- Ponad rok temu
-
Ekspander - gdzie i jak?
- Ponad rok temu
-
Pechowe złamanie
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia i dieta
- Ponad rok temu
-
Egzamin na 1000 metrów - jak się przygotować.
- Ponad rok temu
-
Trening siłowy i kondycyjny
- Ponad rok temu
-
Silownia w MA
- Ponad rok temu
-
Wybity palec
- Ponad rok temu
-
Brakuje mi...