jaki jest stan faktyczny?
Napisano Ponad rok temu
czy rzeczywiscie ostanio w Polsce zrobilo sie tak nie bezpiecznie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz mało reprezantatywne informacje... To jest vortal sztuk walki, rozstrzasanie niebezpiecznych sytuacji to jeden ze stalych elementowmam pytanko wiecie ja juz siedze w Chinach 2,5 roku (prawie) i jak czytam wasze posty to sie boje przyjechac nawet mame odwiedzic
czy rzeczywiscie ostanio w Polsce zrobilo sie tak nie bezpiecznie?
Zauwaz ze czesc postow jest typu : co by bylo gdyby...
Pozdrawiam
PS ostroznosci nigdy za wiele :wink:
Napisano Ponad rok temu
No tak się dzieje. Pod wpływem propagandy Vortalu Budo, mnóstwo osób zaczeło nosić foldery, pałki teleskopowe, kastety, nunczaka i yawary. Ale jak się przedstawisz ksywką w forum to jesteś swój :-) i Ci nic nie zrobią.czy rzeczywiscie ostanio w Polsce zrobilo sie tak nie bezpiecznie?
Napisano Ponad rok temu
Ps. jak łączysz się z Chin z internetem, tam nie ma jakichś restrykcji przypadkiem?
Napisano Ponad rok temu
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teleskopa chyba niedlugo trzeba bedzie kupic
A co do dziewczyny co ma 2 metry i czarny pas. Dzisiaj taka pani ok 1.90 z tonfa, w czarnym wdzianku z napisem "POLICJA" spakowala do radiowozu mojego sasiada. Musze przyznac, ze budzila respekt
Napisano Ponad rok temu
Wszystko jest w porządku, jak w każdym innym państwie "typu" Polska. Przyjeżdżaj, luzik.
Ps. jak łączysz się z Chin z internetem, tam nie ma jakichś restrykcji przypadkiem?
restrykcje to sa na stronach Gazety Wyborczej
powaznie to ja mam zarowno Internet w firmie, jak i wlasnie siedze sobie w domu (rozumiem przez to wynajete mieszkanie) i uzywam modemu, na dole pod moim blokiemjest kawiarenka Internetowa ktora ma skromnie jakies 50 miejsc, taka kawiarnka jest prawie na kazdej ulicy w Pekinie
wiesz ja nie wiem ale jak GW tak przedstawia Chiny, ze ja zaczynam sie zastanawiac jak oni sciemniaja o inncy krajach tzn o takich co ja sie np. nie znam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
wiecie chiny maja jak na razie ta zalete ze tu nie ma koksow ani dresow a ichnia Policja ma uprawnienia jak kiedys mialo Zomo wiec jest jak dla mnie bardzo bezpiecznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze to chyba tez nie jest , podczas ostaniego pobytu w Polsce , o 2 po poludniu w srodku miasta . 2 chlopcow chcialo "porzyczyc " moja kamere ,i na nic nie zdaly sie tlumaczenia , ze to NTSC i tak nie bedzie dzialala , uparli sie i koniec.....
to opowiedz Seiken jak to spotkanie sie skonczylo... :-)
8)
Napisano Ponad rok temu
Widziałem coś takiego w CNN.
Napisano Ponad rok temu
Tomasz, Może trochę odjadę od tematu ale czy to prawda, że za kradzież kilku rowerów czy motocykli tam można dostać czapę i czy wyroki są wykonywane publicznie (np. na stadionie) ?????
Widziałem coś takiego w CNN.
wiesz jak tu siedze od lutego 2000 to jeszcze nie slyszalem zeby ktos dostal czape za kradziez roworow, niezle by sie ten kraj wyludnil bo rowerki to tutaj kradna tysiacami :twisted:
najwiecej wyrokow smierci wykonywane jest za morderstwa, zwiazki mafijne i KORUPCJE - MOZE TO BY SIE U NAS PRZYDALO :twisted:
wiesz tu ostatnio jeden zwinal z budowy tamy 100 mln dolarow....
wyroki wykonuja publicznie, kiedys nawet wozili odkryty samochodem przez cale miasto na egzekucje ale pare lat temu to zniesli
dobra ale to ulica nie strona o polityce wiec jak masz wiecej pytan to mi wyslij prywatna wiadomosc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A za jazdę bez biletu tramwajem/autobusem to jak karzą?
to sie nie da jezdzic bez biletu w kazdym autobusie masz bileterke czy biletera i wsiadasz to zaraz wolaja ze masz kupic bilet ikupujesz i Ci go wreczaja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co nosicie w plecaku?
- Ponad rok temu
-
nie kop pana bo się spocisz
- Ponad rok temu
-
kolejny moderator
- Ponad rok temu