Jesli tak to z jakimi? Moze trochi sobie podyskutujemy na temat co ciekawszych

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
egzaminy na zieloną naszywkę poprzedzał egzamin teoretyczny
hm........... nie spotkałem sie z czyms takim "zielona naszywka" co to jest?:?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaciekawiłeś mnie aiki .W jakich to kręgach ci inni zdawali na kyu i dany ?To soma: no ak .. były ale tylko w pewnych kręgach. Inni zdawali na kyu i dany.(tych nie było wiele wtedy).
Sam zdawalem na coś zielonego.. już nie pamiętam pas czy naszywka.. może szelki.. Ech.. romantyzm tych czasów :-) )))
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te pewne kręgi to bylo ok.40 klubow aikido w całej Polsce .no ak = no tak.. (literowka)
w pewnych kręgach = tor kolarski
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Te pewne kręgi to bylo ok.40 klubow aikido w całej Polsce .no ak = no tak.. (literowka)
w pewnych kręgach = tor kolarski
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uhumm.. a potem je Osiński zawiesil i wykluczyl.. nieprawdaż?
Nie jest to prawda.Ciekawy jestem co masz na myśli pisząc "zawiesił i wykluczył" ? Kogo ,kiedy i skąd ?Sprecyzuj i jeśli mogę prosić to polemizujmy w oparciu o fakty a nie wielokropki .Kiedy J. Wysocki odszedł od ruchu aikido aikikai w 1981 wspierało jego w tym kilku instruktorów :A. i B.Walerczyk ,D.Rulewicz , K.Walczak , K.Nader (który pózniej wrocił do aikikai ) przy czym swoje sekcje prowadzili wtedy J.Wysocki na torze kolarskim ,D.Rulewicz - w Policach ,K. Nader w TKKF Pogodno. W tym czasie w Polsce istniało ok.40 klubów aikido -aikikai z tego w samym Szczecinie- 5.Bo wszyscy poszli do Wysockiego..
Wychodzi mi 3 z J.W. a 40 z M.Osińskim .
AikiPs smiesznie byl wytedy oj smiesznie.. jak napisalem do Osinskiego ,że jade do Anglii to mi odpisał,że mi rekomendacji nie da bo jestem z innej organizacji.
A w jakiej organizacji wtedy byłeś i który to był rok ?Heh.. a jak Wysockiego wykluczyl i podpisał sie za zarząd. Chyba mu wstyd bylo podpisac własnym nazwiskiemitd. itp..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu