potencja
Napisano Ponad rok temu
ja cwicze 3 razy w tygodnu judo bez koksu ( naprawde) bez odzywek tylko witaminki a+ e multivit i glukoza
i od pewnego czasu jestem zbyt zmeczony zeby ....
co robic
a niepale petow nie pije itp niby zdrowy stykl zycia a jednak problemy (((((((((
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje bardzo dobrze...koledzy mam pytanie jak to u was wyglada tylko bez przechwalek
czyli standardowy średni treningja cwicze 3 razy w tygodnu judo bez koksu ( naprawde) bez odzywek tylko witaminki a+ e multivit i glukoza
Zresztą co Ci po takich radach "jak u was". Jak dostaniesz 40 odpowiedzi że lepiej być nie może to pomoże Ci to w czymś, czy jeszcze bardziej zdołuje ?
Podstawowa kwestia czy jesteś zbyt zmęczony i nie chce Ci się czy nie chcesz a nie możesz ... sam wiesz coi od pewnego czasu jestem zbyt zmeczony zeby ....
co robic
a niepale petow nie pije itp niby zdrowy stykl zycia a jednak problemy (((((((((
1. Stary to nie zawody, a im bardzziej się przejmujesz tym bardziej jest źle (po prostu sex zaczyna się i kończy w głowie)
2. Z drugiej strony jesteś w stanie tylko tyle z siebie dać na ile podnieca Cię kobieta...(ale zakładam że w Twoim przypadku to nie ta bajka)
3. Jeśli jesteś przemęczony tez może to powodać okresowy spadek pociągu (a co za tym idzie możliwości) jeśli zdaży się dłużej (zacznie Cię niepokoić) marsz do seksuologa on najlepiej rozwieje wszystkie Twoje niepokoje!!!
Głowa do góry :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
piwo a silownia
- Ponad rok temu
-
Skoki bungee
- Ponad rok temu
-
Bieganie po asfalcie a stawy - jakie buty?
- Ponad rok temu
-
PARALOTNIE
- Ponad rok temu
-
czy są tu rowerzyści?
- Ponad rok temu
-
Pływanie wandą ;>
- Ponad rok temu
-
Tematyka forum SPORT, TRENING, ZDROWIE I ODŻYWIANIE