Walka w knockdown?
Napisano Ponad rok temu
przy okazji: Andrzej Drewniak posiada od kilku lat tytul Shihan.
I cokolwiek ktos mialby mu w czymkolwiek do zarzucenia, nalezy mu sie wielki szacunek za rozpropagowanie sztuki karate w Polsce i rozwiniecie tak duzej i stabilnej organizacji jaka jest Kyokushin.
OSU!
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Widzialem kilka walk w knockdown i sparowalem z dwoma kyokushinami i na tej podstawie wydaje mi sie ze brakuje w tej formule:
- przechwytow kopniec
- podciec, wyciec na dwie giry, itp.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pasjonat,
przy okazji: Andrzej Drewniak posiada od kilku lat tytul Shihan.
I cokolwiek ktos mialby mu w czymkolwiek do zarzucenia, nalezy mu sie wielki szacunek za rozpropagowanie sztuki karate w Polsce i rozwiniecie tak duzej i stabilnej organizacji jaka jest Kyokushin.
OSU!
Pozdrowienia,
MR.
Tak, dlatego wlasnie szacunek mam dla A.Drewniaka ogromny, co wczesniej napisalem. Mozna miec rozne zastrzezenia do organizacji, ale absolutnie nie mozna umniejszac takim postaciom,ktore przyczynily sie do niesamowitego rozwoju Karate w Polsce. Z takich dyskusji powinno sie wyciagac wnioski, a to moze wyjsc wszystkim tylko na dobre.
Napisano Ponad rok temu
Czasami się zapędzałem i robiłem wycieczki personalne go niektórych instruktorów polskiego kyokushin.
Myliłem się, to nie instruktorzy są źli, to system ich krzywi.
Mea culpa !
Pozdrowienia dla shihan Drewniaka i innych znamienitych instruktorów polskiego, zwłaszcza, Kyokushin.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shidokan we Wrocławiu?
- Ponad rok temu
-
Rękawice w Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Ciekawostka z leglocks.com a jednak
- Ponad rok temu