To ja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jest źleWitam mam do zaprezentowania efekty moich kilkunastu tygodni ćwiczeń. Proszę o opinie i co mam jeszcze poprawić
podaj wymiary
wklej zdjecie plecow tylem, kaptorow napietych, i nog
łapki lekko odstaja
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Klata do poprawy
Łapy twoim priorytetem
Masuj się dalej, za wcześnie na jakiekolwiek oceny.
Wrzuć foty za 2 lata.
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Tylko takie zdjęcia mam. Co do masy to wiem że jej nie mam i właśnie dlatego od tygodnia masuje. Co do wymiarów to zmierzyłem sobie tylko ramię 38 cm i ok 40 po ćwioczeniach
jeszcze tylko podaj wiek
bo jest elegancko
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
22 i jeden miesiąc
Calkiem niezle to wyglada, fajne barki, kaptury, plecy. popracuj nad klata bo albo slabo wyszla albo jest slaba.
Napisano Ponad rok temu
Tylko takie zdjęcia mam. Co do masy to wiem że jej nie mam i właśnie dlatego od tygodnia masuje. Co do wymiarów to zmierzyłem sobie tylko ramię 38 cm i ok 40 po ćwioczeniach
Śmieszą mnie pomiary niektórych ludzi. Nie wiem, czy wy metrówki sprowadzacie z Ukrainy, czy po prostu sami siebie oszukujecie. Ramie mam z pewnością większe od Ciebie, a mam 35cm. Ty piszesz, że masz 38cm. Myślałem, że mam 36,5, ale na kinezyterapii ostatnio doktor mierzyła mi i jest 35 cm. A co do reszty to bardzo ładne motyle i barki.
Napisano Ponad rok temu
Mam małe pytanko odbiegajace od tematu:posluze sie fotka kolegi
post_974_1236950101.jpg 18,41 KB 10 Ilość pobrań
Czy te mięsnie co zaznaczyłem to czworoboczne(kaptury) sa jeszcze???
Napisano Ponad rok temu
Śmieszą mnie pomiary niektórych ludzi. Nie wiem, czy wy metrówki sprowadzacie z Ukrainy, czy po prostu sami siebie oszukujecie. Ramie mam z pewnością większe od Ciebie, a mam 35cm. Ty piszesz, że masz 38cm. Myślałem, że mam 36,5, ale na kinezyterapii ostatnio doktor mierzyła mi i jest 35 cm. A co do reszty to bardzo ładne motyle i barki.
Na 100 % Mattiman ma większego bica od Ciebie i nie pisz durnot bo dużo Ci do niego brakuje...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
111pilsudski dostajesz ostrzeżenie - czytaj regulamin. To jest temat Mattimana i w tym temacie komentujemy Jego fotki a nie obrażamy się nawzajem
Dobra Experto. Ustosunkuje się do pewnego poziomu aby marcin9732 zrozumiał i miał szansę podyskutować ze mną jak na forumowicza przystało. Otóż:
Co do fotek Mattimana, podobają mi się jego fotki, szczególnie barki i motyle. Natomiast uważam, że trochę naciągnąłeś Mattiman miarę obwodu swojego ramienia.
marcin9732
Dlaczego twierdzisz, że piszę głupoty? Ja przedstawiłem swoje zdanie, ty natomiast zarzuciłeś mi durnotę, a w dodatku wyciągnąłeś wnioski porównując moje zdjęcie sprzed paru miesięcy z aktualnym Mattimana. Nie wspominając już o fakcie, że stwierdzić na 100% byś mógł gdybyś to ty zmierzył mój biceps i jego, bo zdjęcia często nie pokazują faktycznego wyglądu. A poza tym proponuje Ci pochwalić się swoim bicepsem bo do tej pory nie zaszczyciłeś nas swoimi zdjęciami a burzliwie tutaj zarzucasz brak pojęcia o kulturystyce innym użytkownikom baletnico.
Napisano Ponad rok temu
jak mozesz to tak dla mojej informacji podaj wzrost
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bicepsy Forum-kulturystyka łączcie się !!
- Ponad rok temu
-
Bover
- Ponad rok temu
-
Bicek do oceny
- Ponad rok temu
-
To ja :P:P
- Ponad rok temu
-
Mój bałwanek