. Ja obecnie mam 40,5 i 188 zwrotu a jak patrze w lustro to nawet mam czasem takie myśli: "czy ja kiedy kol wiek ćwiczyłem"
Litości EX

Napisano Ponad rok temu
. Ja obecnie mam 40,5 i 188 zwrotu a jak patrze w lustro to nawet mam czasem takie myśli: "czy ja kiedy kol wiek ćwiczyłem"
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz 190 wzrostu to wcale się nie dziwie że ten bicek nie wygląda na 38.
Napisano Ponad rok temu
HEHEHE poważnie mówię łapa może nie jest chuda ale nie jest też grubaLitości EX
ponad 40cm w łapie i ten mi tu pisze takie pierdoły
Masz łape która by przetrąciła każdego ...... ech Twoja skromnośc mnie powala ...
hehehe ja zacząłem palić szlugi w 4 klasie szkoły podstawowej i paliłem przez jakieś 7 lat - zawsze byłem niski dopiero w zecie urosłem chodź sam nie wiem czemu bo ciągle paliłemFakt zwracam honor, teraz marcin9732 będzie mógł spać spokojnie. Swoją drogą 190cm, 188cm kurde czym was rodzice żywili?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HeheheRobicie offtopa Panowie. zaraz EX dostaniesz warna i się skończy dzień dziecka !!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz 190 wzrostu to wcale się nie dziwie że ten bicek nie wygląda na 38. Ja obecnie mam 40,5 i 188 zwrotu a jak patrze w lustro to nawet mam czasem takie myśli: "czy ja kiedy kol wiek ćwiczyłem" - takie małe łapy mi się wydają jak w nie patrze
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Cajmer - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu