Czy nie za dużo na raz??
Napisano Ponad rok temu
Radziłem się gościa który sprzedaje prochy, i wymyślił mi coś takiego: Storm + No- Xplode + Hydroxycut hardcore + Bcaa + HMB.
Dzisiaj to pierwszy dzień jak zacząłem brać te odżywki, jestem mega wytrzepany jak na prochach heh ... Mam wątpliwości czy No xplode i spalacz hydroxycut to dobre połączenie ... nie mam apetytu po treningu i to mnie martwi, chcę spalić tkankę tłuszczową ale nie tracić mięśni, myśle że to może być też to powodem iż biorę to pierwszy dzień.
Proszę o porade osoby tylko znające sie na żeczy. Pozdrawiam.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak to bierzesz,czy przed treningiem No-Xploda bierzesz razem z Hydroxycut?
Dokładnie tak, i nieźle reza. Na początek chyba zmniejszę dawkę bo ja jeszcze nie śpię heh ...
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
No-Xploda na razie odstaw,i bierz przed treningiem samego Hydroxycut,a co źle się czujesz jak weźmiesz No-Xploda razem z Hydroxycut?Dokładnie tak, i nieźle reza. Na początek chyba zmniejszę dawkę bo ja jeszcze nie śpię heh ...
Napisano Ponad rok temu
No-Xploda na razie odstaw,i bierz przed treningiem samego Hydroxycut,a co źle się czujesz jak weźmiesz No-Xploda razem z Hydroxycut?
No raczej napewno, dzisiaj wstałem rano, wziąłem wszystko razem i potem zwymiotowałem to z powrotem tylko ten spalacz się wdał bo mnie nosi po nim.
Ogółem to złe samopoczucie po tym spalaczu, to chyba nie dla mnie. Myślę żeby odstawić spalacz bo to za mocna dawka...
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy po tym spalaczu wymiotują.No raczej napewno, dzisiaj wstałem rano, wziąłem wszystko razem i potem zwymiotowałem to z powrotem tylko ten spalacz się wdał bo mnie nosi po nim.
Ogółem to złe samopoczucie po tym spalaczu, to chyba nie dla mnie. Myślę żeby odstawić spalacz bo to za mocna dawka...
Napisano Ponad rok temu