Pytanko
Napisano Ponad rok temu
Oto mój debiut na tej grupie i na naszym FORUM wogóle. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad rozpoczęciem treningów BJJ. Dokładnie chciałbym zacząć trenować w Tychach. 70 złotych/ za miesiąc to troszkę dużo. Wiem, że oszczędzać na swoim zdrowiu nie należy. BTW mam też wątpliwości czy treningi zacząć już teraz (do końca roku szkolnego niewiele czasu zostało) czy dopiero po wakacjach. Już sporo czasu nie ćwiczyłem nic i to mnie też troszkę martwi.
Pozdrawiam Adder
Ps. Czekam na Waszą pomoc.
Napisano Ponad rok temu
KAZDY TYDZIEN SIE LICZY. 70 pln to nie tak duzo ;-)
Do wakacji bedziesz sprawny, piekny i pewny siebie
Napisano Ponad rok temu
Zaczne od tego ze 70zl to nie jest w duzo jak na najskuteczniejszy system walki wrecz 1 na 1 na swiecie.W niektorych klubach w Polsce musimy placic duzo wiecej za mozliwosc trenowania Bjj a i tak jest to nieporownywalne z tym co wynosimy z treningow.
Zacznij trenowac od teraz.Od jutra.Jeszcze nie wiesz ile tracisz z kazdym dniem bez treningu ale wkrotce sie przekonasz.Policz sobie ile treningow bys stracil gdybys zaczal po wakacjach.Zwlaszcza ze na poczatku poziom umiejetnosci wzrasta w szalonym tempie.Po wakacjach juz wyjedziesz na prosta a na takich co mysla zeby zaczac dopiero po wakacjach we wrzesniu bedzesz sobie trenowal ulubione dzwignie z usmiechem na ustach.
To nic ze dlugo nie trenowales.Zobaczysz ze we wrzesniu bedziesz sobie dziekowal ze zaczales trenowac teraz a nie pozniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w bedzienie masz bjj i thai box na jednej sali wiec trenujesz stojke albo parter na co masz ochote
mozesz za jeden trening robic i to i to (np ja tak robie:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym tygodniu to może nie, bo muszę jeszcze parę spraw załatwić, ale w przyszłym to już napewno pójdę na trening próbny. Zobaczymy jak mi pójdzie na darmowym treningu limo
Mam nadzieję, że aż tak źle ze mną nie będzie.
Pozdrawiam i dzięki wielkie.
ADDER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie nauczyc bic to wpadnij do bedzina (masz blizej) a jak walczyc w bjj to to jedz to tych
w bedzienie masz bjj i thai box na jednej sali wiec trenujesz stojke albo parter na co masz ochote
mozesz za jeden trening robic i to i to (np ja tak robie:)
Dzięki, ale w Będzinie teraz mi się przypomniało, że tam mi nie odpowiadają godziny treningów. Niestety pracuję do godz. 16, a może na szczęście, gdyż inni nawet do 18 bądź 21 :-)
Do Tych(ów) też mam dobry dojazd, gdyż przystanek 888 jest jakieś 2 km od mojego domku.
Dzięki za dobre chęci.
Adder
Napisano Ponad rok temu
Po jakimś czasie pomyślałem o BJJ. Cena 200 zł za miesiąc (niby 5 razy dziennie, ale ja nie zawsze mogę ) trochę mnie odstraszyła, ale jednocześnie bałęm się aby nie być najgorzym (najbardziej zacofanym limo ) z grupy. I teraz nie wiem czy BJJ czy coś innego czy zacząć od razu (patrz zdanie wyżej)czy też po świętach albo po wakacjach.
Napisano Ponad rok temu
Ja już postanowiłem. Przyszły tydzień napewno. Prawdopodobnie poniedziałek. Myślę, że dostanę jakąś taryfę ulgową :wink:
Pozdrowionka śle Adder
Ps. EDIpro_ którym jesteś kolesiem na zdjęciach waszej sekcji
Muszę wiedzieć z kim mam w poniedziałek rozmawiać
Napisano Ponad rok temu
Taryfa ulgowa jasne jak każdy nowy powalczysz ze mną dziśteż był jeden nowy kolo silny ale nic po za tym hihi i przyszedł następny ale miał złe namiary bo godzinki się zmieniły i zamiast na 19:30 sąna 18:00 a on miał starą ulotkę
Napisano Ponad rok temu
Widziałem Cię na fotce.
A te godziny podane na stronie są aktualne???
I czy będę mógł ćwiczyć w krótkich spodenkach i t-shircie??? rotfl
Pozdrawiam
Adder
Napisano Ponad rok temu
PS. Na fotce to nie ja ja jestem groźniejszy - ktoś musiał aparat trzymać
Napisano Ponad rok temu
PS. Na fotce to nie ja ja jestem groźniejszy - ktoś musiał aparat trzymać
BUAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA rotfl
Pożyjemy, zobaczymy nawet dziś
Znalazłem czas i idę dziś na 21.00
Pozdrowionka Adder
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawno nie ćwiczyłeś, nie martw się formę załapiesz szypko. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I ludzie nie czekajcie na "po wakacjach" bo kazdy trening to krok w przod.... aha jak ktos jest z okolic Gliwic to zapraszamy do Nas
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Luta Livre in Poland
- Ponad rok temu
-
Czy Robaq sie obija?
- Ponad rok temu
-
Ile was jest????
- Ponad rok temu
-
Dżonkowo
- Ponad rok temu
-
jaki wynik walki bjj vs. sumo???
- Ponad rok temu
-
Kontuzje w bjj
- Ponad rok temu
-
Bjj w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Judo, a zapasy. Pytanie.
- Ponad rok temu
-
Przemyslenia dla instruktorow BJJ Polska
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ jest wogóle do pokonania przez inne sztuki walki?
- Ponad rok temu