Pytanko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja umie parter a on stojke zobaczymy jak to bedzie
VT sobie odpusc bo bym ci krzywde zrobil chyba ze uskuteczniles kopniecia i uderzenia
ale pare minutek w stojce i pare w parterze sure why not
mysle ze na poczatku czerwca wpadne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poco kopac ? starczy ze w bebechy umie i lowkasy ... wiecej mi nie potrzebne - do tego dochodzi troszku boksu i BJJ oraz resztki zapasów
dobra nie ma co sie przechwalac co kto umie:)
sie sprawdzi to sie zobaczy
a tak btw: zapomniales o psychicznej stronie walki ze po jednym prostym w jape moze ci sie wlaczyc myslenie typu: walczyc dalej ...moze wygram...a jak nie wygram to mnie pobije...nie chce byc pobitym itp itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie potyczki słowne mnie nudzą jak coś to kiedyś sprawdzimy .. najlepiej po wakacjach - może wylecze kciuka a ty podszkolisz się w parterze i wszyscy będą szczęśliwi szkoda czasu na pisanie takich bzdet .. ide nyny bo jestem przemęczony - za dużo trenuje
ty lepiej wez ta fajowo sztunie z kolczykiem w wardze mi przyslij na trening:) powiedz jej ze opanowalem pare nowych chwytow i jestem modny:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm ta z kolczykiem - Monika ... widziałeś jej chłopaka .. nie ??? a to czemu - przyjedź też trenyje - i to nie tak długo jak ty ... ale myślę że nie masz z nim szans ... dlaczego pytasz ... odpowiedź prosta - jak na mnie siękładzie to mi wnętrznośći podchodzą do pyska, jak łapie to jak imadło a i technike za szybko łapie jednym słowem dobry koleś do sparingów tylko odemnie cięższy o około 15 kg dalej masz ochote na Monike ?
ja w przeciwienstwie do ciebie wole monike od jej chlopaka:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widze że na tej Twojej sekcji chyba Cię rozpieszczają musisz znów kiedyś przyjechaćnauczyć się u nas pokory Sądzęże Agnieszka dała by już Ci rade nio może gdyby była troszke silniejsza to powiedział bym to ze 100% pewnością - jednak jesteś facetem troszke silniejszym i cięższym od niej ale myślę żę i tak w parterze by Ci wklupała
nie ma sprawy:)
moge wpasc jakos w tygodniu
tylko przygotuj ja psychicznie:>>>
ale masz racje:) u was bylo troszke inaczej niz mam tutaj ale nie powiem ze jest gorzej czy lepiej...jest inaczej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapasy w stylu wolnym mnie nauczyły troszke - a sparingi w KB i troszke techniki w zeszłym roku też swoje zrobiły więc ...
odbieram to jako wyzwanie na sparing w stojce:)
w czwartek mam wpasc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm a po za tym wkurwia mnie że ty i bartek tak na mnie naskakujecie !!!
ty no zle mnei odebrales
przeciez po kazdym zdaniu sa smiley`e
wpadne jutro to sobie pogadamy loozno i cos moze zawalczymy:)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Luta Livre in Poland
- Ponad rok temu
-
Czy Robaq sie obija?
- Ponad rok temu
-
Ile was jest????
- Ponad rok temu
-
Dżonkowo
- Ponad rok temu
-
jaki wynik walki bjj vs. sumo???
- Ponad rok temu
-
Kontuzje w bjj
- Ponad rok temu
-
Bjj w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Judo, a zapasy. Pytanie.
- Ponad rok temu
-
Przemyslenia dla instruktorow BJJ Polska
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ jest wogóle do pokonania przez inne sztuki walki?
- Ponad rok temu