Pochylenie glowy jest bardzo dobre, w ogole zawsze, bo sie nos ochrania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie, zewyczuwajac , ze bedzie dym, mozna uprzedzic adwersarza, ze zbliza sie do nas na wlasna odpowiedzialnosc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak ćwiczysz aikido to można tak - jedna ręka za kark druga dłon za brodę kolesia i szybko kręcisz mu głową w lewo w prawo i odpychasz głowę z całej siły wchodząc w niego - zaburzenie błędnika i gościu leży a ty go nawet nie uderzyłeś.
Napisano Ponad rok temu
Tu jedna poważna uwaga jesli gostek jest usztywniony a ty zrobisz to zbyt zdecydowanie (co przy adrenalince jest zrozumiale) to mozesz mu skrecic kark. Przykre!
Inna metoda jest zapomniena przez wielu technika: odczodzisz troszeczke do tylu, pol kroku moze wiecej jezeli napastnik tylko ruszy w "poscigu za toba kobiesz go prostym kopnieciem pod kolano (prawie nie ma mocnych) potem lapiesz go za ucho: całą ręką zupełnie tak jagby miał włosy (często ich nie ma) przekrecasz lekko głowe i walisz nią w bar, stolik lub kolano
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podczas przenoszenia postów natrafiłem na Waldka.
Pamiętacie go?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
fajna mial ksywke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiałem się kiedyś, czy to "ten" czy nie.(czy po prostu wycofał się ze względu na nicka ,po tym tragicznym zdarzeniu...niestety, zginal zanim zarejestrowalem sie na Vortalu. Dopiero po jego smierci dowiedzialem sie, ze to byl TEN Waldemar Goszcz...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu