NaNo Vapor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmmmm ciekawe spostrzerzenia.......nie brałe nie wiem o co kaman ale obawiam sie czy to z allegro nie jest czasem lipne.zalezy tez czy coś brałeś wczesniej albo czy jakis składnik nie powoduje tego u Ciebie.podobnie jak z prohormonami -efekt niekorzystny mógł wyjśc po kilku dawkach suplementacjiWitam może zacznę od początku. Dostałem niedawno od kilka próbek stacków. Jednym z nich był właśnie NaNo Vapor. Poczytałem o nim w necie i opinie wydawały się naprawdę obiecujące, więc postanowiłem zjeść z kumplem bo spora ta próbka była. Odczekaliśmy kilka minut aż się wchłonie i czułem że zaczyna już działać. Zrobiliśmy rozgrzewkę i zaczęliśmy trening. Ja zakładałem coraz to większe ciężary bo czułem wyraźny przypływ siły tak jak mój kupel. Po treningu postanowiliśmy kupić sobie po jednym stacku. W poniedziałek zaczęliśmy już brać ten stack ale ja nie oduczyłem takich efektów tak jak po tej próbce, zrobiliśmy klatkę i tricepsa ale nie było żadnego przyrostu siły ani pompy tak jak po tej próbce. (???). Wczoraj też wzięliśmy przed treningiem po miarce. Odczekaliśmy chwilę, robimy trening pleców i z podobny czasie zaczęło się nam dziwnie robić głowa lekko bolała słabo nam było, porostu źle się czuliśmy. Nie czułem żadnej pompy ani nic podobnego. Nie dokończyliśmy nawet treningu!. Do końca dnia źle się czułem tak jakbym się czymś zatruł. Poszedłem wcześniej spać ale gdy wstałem czułem że mi jeszcze nie przeszło! Nie wiem czemu tak ten nano vapor działa, co on może mieć takiego w sobie? Próbka była bardzo dobra ale już "pełna wersja" którą kupiliśmy od różnych osób na allegro tak na nas podziałała. Może ktoś z was jadł go i miał podobne odczucia???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Tez nie kupuje na allegro,czasami jest cena tak niska ze kurwa jest to podejrzane,widziałem kiedyś małego Storma za 20zl,jak się nie myle.Albo po prostu kupiłeś syf ja osobiście zagranicznych odzywek nie kupuje na allegro te niskie ceny mnie nie przekonują