Julineczko cioteczko
-Z tego co widze chcialbys bardzo zebym byl slabom i delikatnom dziewczynkom.
Nic z tego
Niestety musze Cie rozczarowac.
Facet jestem maly ale facet.
Kropka.
.... ach i jak nie bedziesz sie poprawnie do mnie zwracal per "Julineczek" to nie bende wiecej na Twoje posty odpowiadal tzn. musisz mniej wiencej tak pisac : Hi Julineczek, albo Julineczek ty pizdolizie,
albo Julineczek ty kurwo albo tez jak chcesz oczywiscie to Szanowny Julineczku - ale Julineczek musisz poprawnie napisac.
Oczywiscie ja w dalszym ciongu bende od czasu do czasu jak napiszesz cos ciekawego na Twoje mondre wypowiedzi reagowal.
bardzo slabo wychodzi ci zaczepianie
-To czemu sie tak podniecasz i probujesz mi ublizac ?
Ciekawe nie ....?
a jesli juz tak lubisz to robic
to zrob to w realu
-Masz na mysli mojom zone - w tym realu ?
Ostatnio uzywalem maczugi - mowie Ci nie do zdarcia kobita.
bo na necie kazda pipa twego pokroju
gada , gada bzdury a jak przychodzi co do czego to przeprasza
-Powiem Ci cos ale na uszko i nie powtarzaj nikomu : "Przepraszam - jak zaboloalo Cie, to polkni lzy i usmiechnij sie". Prawdziwi menzczyzni nie placzom i .... ach prawda co to prawdziwy mezczyzna to wyjasnie Ci jak mnie o to poprosisz.
Albo zapytaj Seikena on Ci moze to za darmo wyjasnic ... chyba ....
Z pokorom dla slow Vanderleiowatych - Julineczek
PS.
Na dzien kobiet narysowalem taki rysunek na kartce papieru dla kolezanki z pracy z wierszykiem , poniewaz smutno mi sie zrobilo bo ona nic nie dostala od meza na to swieto - nawet doniczkom w leb ... od menza nie dostala.
Wyobraz sobie, ze cztery inne kobity zrobily sobie kopie z tego mojego malowidla z wierszykiem i jak sie dzisiaj dowiedzialem i jedna (zonata - troje dzieci) powiesila to sobie nawet nad luzkiem.
Jakos tak smutno mi sie zrobilo .... z jakimi pizdusiami muszom byc ozenione te baby - hm ... chyba z takimi co uzywajom swojego kutasika tylko do sikania, no wiec w sobote zrobie dla tych bab ladne kolorowe i to farbom akwarelowmom rysuneczki .
Co to ma z Tobom wslpolnego (nie boj sie nie zapytam czy chcesz tez taki rysuneczek ode mnie) no wiec jak znajde czas to wyszukam w archiwum Twoje wczesniejsze posty i Twoimi cytatami bende Ci odpowiadal - jak Ci sie to podoba ? Ty cos powiesz "mondrego " , a ja Ci mondrze odpowiem Twoimi slowami hm....
Ciekawe na kogo wtedy sie bendziesz tak denerwowal ?
Jeszcze raz przepraszajoncy na kolanach i lzami sie zalewajoncy za krzywde i wkurwienie Vanderleiowe - Julineczek
Wybacz....
Wybacz....
Wybacz .... wyba.... wy.... w.... .... serdce moje