Jak uczyć się realnej walki na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
A tak do Was, moi mili. Czy to wasza podświadomość każe wam atakować każdego kto ma te kilka IQ więcej? Może powinniście to przemysleć i przeafirmować wasze podświadomości...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zjednej strony duza intyligecja, erudycja i oczytanie, z drugiej osobowosc lekko zwichrowana (bez obrazy), czytajac to co napisal dawno sie tak nie usmialem. Mial przewaza nad adwersazami co najmniej o klase. Napiszcie mi gdzie mozna jeszcze znalezc jego wypowiedzi.
:scatter:
Napisano Ponad rok temu
budo_Obronca napisał
Poszukaj na VB przez wyszukiwarkę wg użytkownika oraz (koniecznie!) na Gorinkanie. Adres masz w linkach u góry.Julineczek zagadka
Zjednej strony duza intyligecja, erudycja i oczytanie, z drugiej osobowosc lekko zwichrowana (bez obrazy), czytajac to co napisal dawno sie tak nie usmialem. Mial przewaza nad adwersazami co najmniej o klase. Napiszcie mi gdzie mozna jeszcze znalezc jego wypowiedzi.
:scatter:
Napisano Ponad rok temu
a tak wogule na pytanie
pierwsze na stronie pierwszej
tak tak tak
i jeszcze dobrze jakbys mial tego duzo
i jescze obicia duzo
a i tak pamietaj ze nie przewidzisz wszystkich sytuacji
i bedziesz musial tak czy inaczej dostosowac sie do sytuacji(czasem ta sytuacja moze byc 6 gosci kopiacych cie bezlitosnie-ale ja bylem glupi ze nie uciekalem :twisted: )
ulica jest ciezka i nieprzyjemna(chyba ze nie jestes sam i tych co z toba sa jest duzo)
Napisano Ponad rok temu
bardziej fizycznych to bedzie mozna cos powiedziec jak dozyje wieku emerytalnego (w jednym kawalku). Ale to z kazdym tak samo. :wink:
Napisano Ponad rok temu
A taki był bleeeee
Julin POdroffka for You and @ll
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych