barki
Napisano Ponad rok temu
pon:
klata:
wyciskanie płasko
wyciskanie skos+
rozpietki skos+
tric:
wyciskanie wasko
francuzy jednoracz
pompki w podporze
sr:
biceps
ugainanie ramion ze sztanga
uginanie na ławce
ugiananie mlotki
pt:
barki
wyciskanie sztangielek
wznosy sztanigelk bokiem w gore
unoszenie sztagnielek w przod
Oto moje pytanie czy mógłbym jeszcze w jakis dzien poza piatkiem dolozyc barki czuje ze mi sie szybko regeneruja,a wogule to moj słaby punkti chcaiblm go poprawic
Napisano Ponad rok temu
oto moj plan
pon:
klata:
wyciskanie płasko
wyciskanie skos+
rozpietki skos+
tric:
wyciskanie wasko
francuzy jednoracz
pompki w podporze
sr:
biceps
ugainanie ramion ze sztanga
uginanie na ławce
ugiananie mlotki
pt:
barki
wyciskanie sztangielek
wznosy sztanigelk bokiem w gore
unoszenie sztagnielek w przod
Oto moje pytanie czy mógłbym jeszcze w jakis dzien poza piatkiem dolozyc barki czuje ze mi sie szybko regeneruja,a wogule to moj słaby punkti chcaiblm go poprawic
nie wiem, ile serii robisz na barki, ale zakładając, że po 4, to dołóż jeszcze jedno ćw. i przenieś unoszenie bokiem na 3 z kolei, a jako 4 możesz np. dorzucić Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia. Dodałbym coś jeszcze na tylne aktony, ale nie wiem, czy to nie będzie już za dużo, musisz sprawdzić. przy takiej intensywności, możesz sobie odpuścić dokładanie nowego dnia na barki. Ew. możesz też rozłożyć robienie przednich i bocznych aktonów na dzień klaty i zrobić na nie 3 ćw. a tylne i kaptury dać na dzień pleców,wtedy je wymaksujesz, ale to znowu może poskutkować przemęczeniem tricka. Szukaj, próbuj, wybieraj, nie zrób sobie krzywdy
Napisano Ponad rok temu
-wyciskanie sztangielek-3-4 serie*(8-10)powtórzeń, -podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroki uchwyt-3serie*(5-10)powtorzeń, plus -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w staniu [wylewające] - 3x 10-8 [seria łaczona] -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w opadzie tułowia-3serie(8-10)powtorzeń, plus -ściaganie drązka dolnego do klatki- uchwyt szeroki, 3x10-8 [seria łaczona] -unoszenie hantli przed siebie 2x10-8
To da Ci po dupie ładnie
Napisano Ponad rok temu
-wyciskanie sztangielek-3-4 serie*(8-10)powtórzeń, -podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroki uchwyt-3serie*(5-10)powtorzeń, plus -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w staniu [wylewające] - 3x 10-8 [seria łaczona] -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w opadzie tułowia-3serie(8-10)powtorzeń, plus -ściaganie drązka dolnego do klatki- uchwyt szeroki, 3x10-8 [seria łaczona] -unoszenie hantli przed siebie 2x10-8
To da Ci po dupie ładnie
Ja mam jeszcze taką manię, że ćwiczenia, które angażują np. przednie i boczne, tylko boczne, czy boczne i tylne, staram się robić po sobie, nie dać odpocząć np. przednim aktonom przez 2 ćwiczenia, więc przerzuciłbym unoszenie hantli przed siebie na 2 ćwiczenie, ale to moje małe spostrzeżenie, reszta naprawdę fajna, jakbym miał wyciąg dolny to bym porobił
Napisano Ponad rok temu
Nie jest za duzo seri?-wyciskanie sztangielek-3-4 serie*(8-10)powtórzeń, -podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroki uchwyt-3serie*(5-10)powtorzeń, plus -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w staniu [wylewające] - 3x 10-8 [seria łaczona] -unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę w opadzie tułowia-3serie(8-10)powtorzeń, plus -ściaganie drązka dolnego do klatki- uchwyt szeroki, 3x10-8 [seria łaczona] -unoszenie hantli przed siebie 2x10-8
To da Ci po dupie ładnie
Napisano Ponad rok temu
Nie jest za duzo seri?
O jedno za dużo albo i o dwa ... zależy też komu to siada ...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Ale to akurat był priorytet i barki robiłem osobno .