cykl na siłe
Napisano Ponad rok temu
Poniewaz lata prawie nie bylo i juz moim zdaniem sie skonczylo chcialbym zaczac juz mase. Na forum malo pisze bo roznie bywa to praca to silka i takie tam Prosze aby Ci co sa obeznani w temacie cos mi doradzili na mase. Chcialbym dobrze zainwestowac 400 zl. mysle ze na jakis czas wystraczy. Dieta byla oczywiscie ale czesto musze od niej odstapic z braku czasu chociaz staram sie jest dziennie wystarczajace ilosci bialka wegli itd. Staz treningowy mam dosc spory bo kilka lat ale nie mam czasu uzupelniac profilu. Aktualnie waga 70 kg. Chcialbym jakas kreatynke no i moze jakis gainer czy bialko w razie jakbym w pracy czasu na kurczaka nie mial.
do tej pory jechalem trening w cyklu calorocznym i bylem bardzo zadowolony z efektow takze mam zamiar cos podobnego znowu robic. Zdziwi was pewnie moja waga ale staram sie isc powoli z masa zeby kondycji nie zgubic. Bo co jest warta masa bez szybkosci ;p
Licze na wasza pomoc
Napisano Ponad rok temu
Przy takiej kasie zainwestowałbym w podstawy, tj gainer, białko, witaminy, kreta mono+przedtreningówka.
Witaminy - Peak Witamin A-Z+jakiś magnez. Poszukaj jaki wychodzi cenowo najlepiej u Ciebie na miejscu. Nie będę pisał co aktualnie stosuję, bo zawsze się coś innego znajdzie hehe
Białko - BIAŁKO PEAK Whey Delicious (28g białka/30g produktu, dużo BCAA)
Gainer - Nutrabolics(czekolada ; smaczny i dobra rozpuszczalnośc), Interactive Mammoth(banan ; smaczny również i tani), Kosior polecał ostatnio gainer z UNS, mówił, że ma mało cukrów prostych(tani i dobry podobno, ale nie stosowałem). Poza tym Mutant(zeżarłem tego z 20kg hehe )
Kreta - jakakolwiek(może być nutrabolics, Vitalmax, coś poniżej 50zł/500g)
Przedtreningówka - tu musisz napisać jakie masz doświadczenie z tego rodzaju suplami
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
to mowisz zeby z masa bardziej ruszac i odpuscic kondycje?
co bys polecil z jakis mocniejszych kreatyn? myslalem o cell pumpie czy cos takiego
Napisano Ponad rok temu
to mowisz zeby z masa bardziej ruszac i odpuscic kondycje?
nie chodzi o odpuszczenie kondycji, ale na skupienie się na masie. Nie chciałbyś więcej ważyć trochę?
co bys polecil z jakis mocniejszych kreatyn?
nic. Jablczan, srablczan, dupczan kreatyny..wszystko to kreta i szkoda kasy na inne formy wg mnie. Kupuj mono, do tego jakiś stack przed tren żeby lepiej się trenowało i jazda
Napisano Ponad rok temu
chcialbym ale myslalem ze tak by bylo dobrze z kondycja isc. Wiec moze wezme sie za mase na ostro i zeby kondycje utrzymywac na odpowiednim poziomieNie chciałbyś więcej ważyć trochę?
Napisano Ponad rok temu
ja sie w ogole nie orientuje w odzywkach wiec co przed treningiem bym mogl brac?
a co brałeś ze stacków przedtreningowych?
chcialbym ale myslalem ze tak by bylo dobrze z kondycja isc. Wiec moze wezme sie za mase na ostro i zeby kondycje utrzymywac na odpowiednim poziomie
Nie ma ale. Robisz teraz mase, jako, że sezon masowy niedługo będzie można uważać za otwarty, a wiosną poprawisz kondycje i pozbędziesz się tego co niepotrzebne. Nie uważasz, że tak lepiej?
Napisano Ponad rok temu
No w sumie jakby nie patrzyl to logiczne jest to co piszeszNie uważasz, że tak lepiej?
ze stakow przedtreningowych nic chyba nie bralem tylko kreatyne zwykla mega caps czy cos takiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cos do tego jeszcze dodac?
pisałem wyżej:
"Każdy ma swoje priorytety, ale pamiętaj, że kondycje zawsze można nadrobić, a masy od tak nie zrobisz, bo robi się ją latami.
Przy takiej kasie zainwestowałbym w podstawy, tj gainer, białko, witaminy, kreta mono+przedtreningówka.
Witaminy - Peak Witamin A-Z+jakiś magnez. Poszukaj jaki wychodzi cenowo najlepiej u Ciebie na miejscu. Nie będę pisał co aktualnie stosuję, bo zawsze się coś innego znajdzie hehe
Białko - BIAŁKO PEAK Whey Delicious (28g białka/30g produktu, dużo BCAA)
Gainer - Nutrabolics(czekolada ; smaczny i dobra rozpuszczalnośc), Interactive Mammoth(banan ; smaczny również i tani), Kosior polecał ostatnio gainer z UNS, mówił, że ma mało cukrów prostych(tani i dobry podobno, ale nie stosowałem). Poza tym Mutant(zeżarłem tego z 20kg hehe )
Kreta - jakakolwiek(może być nutrabolics, Vitalmax, coś poniżej 50zł/500g)
Przedtreningówka - tu musisz napisać jakie masz doświadczenie z tego rodzaju suplami ;)"
Napisano Ponad rok temu
wielkie dzieki za wszystko wczoraj bylo "matki pieniężnej " wiec w ciagu tygodnia powinienem zalatwic sprawe z zakupem. Naprawde wielkie dzieki.
Napisano Ponad rok temu
szafik,
wielkie dzieki za wszystko wczoraj bylo "matki pieniężnej " wiec w ciagu tygodnia powinienem zalatwic sprawe z zakupem. Naprawde wielkie dzieki.
nie ma problemu rośnij!
Napisano Ponad rok temu
rano śniadanie jakas jajecznica czy tez jajka gotowane
w pracy kolo 13 150-170g ryzu i 200-250g kurczaka
poźniej kolo 17-18 to samo 150-170g ryzu i 200-50g kurczaka
kolacja jakies kanapeczki
co wy na to?
dodam ze do obiadku jakaś suróweczka dochodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu