Ten trening co podales,praktycznie robie identyczny,plus wykroki z hantlami,czasami zamieniam kolejnosci cwiczen,zalezy jaki sprzet mam wolny,a lydki tak jak napisalem dorzucam takie dopompowania miedzy seriiami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurwa szkoda że Cię choroba dopadławitam po malej przerwie,niestety cykl zostal przerwany 2 tygodnie temu,bol nerek nie ustepowal i odpuscilem,po odstawieniu dorwal mnie jakis wirus,40st goraczki,bol glowy,zablokowalo mi sie pocenie,myslalem ze mi nerki wysiada,wyladowalem w szpitalu,przeszedlem wszystkie badania i naszczescie jest wszystko oki. Lekarz stwierdzil ze byla to jakas infekcja wirusowa ale nie wie co to bylo,dziwna sprawa.
a wiec 2 tygodnie mialem odpoczynku od treningow,supli,waga lekko w dol 3kg,ze 112kg na 109kg obecnie,ale jest spoko.wazniejsze zdrowie.
od poniedizlaku zaczalem znow treningi,narazie lajtowo ,bez supli,same aminokwasy i zarzucam spalacz przed treningiem.
jakos odechcialo mi sie supli z dziwnymi nazwami w skladzie,bede sie trzymal sprawdzonych srodkow
odsprzedalem puche kumplowi i po 2 dniach brania on sie rozchorowal,nie nie wiem czy to przez 3AD czy byl przetrenowany,ale on mowi ze naprawde bardzo zadko go lapie jjakies przeziebienie i dziiwie sie ze tak nagle go cosik doapdlo hehe
zaraz na trening ,lekko plecy i triceps
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
booster testosteronu i preparat na ochrone stawow( nie w tabletkach) |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme (Live Test 6) |
Motoryzacja |
|
![]()