Rower a zmniejszenie ud
Napisano Ponad rok temu
gora, klatka, rece .. wszystko ok
brzuch- otlusczony
nogi- duze(tlusczu za duzo na nich nie widze, sa twarde ale duze, raczej umiesnione niz zatlusczone,duzo jezdzilem przez kilka lat na rowerze , glownie trasy do 20 km prawie ze codziennie ale jedzenie bylo fatalne, fast foody itp) jezdzilem glownie na ciezkim biegu na max , dawalem z siebie wszystko
teraz proboje zrzucic sadlo z brzucha i chcialbym zmniejszyc uda,
a wiec wygaldam tak. duze masywne umiesnione uda, brzuch otlusczony a klatka i rece akurat:)
o diete juz zadbalem , 6 mniejszych posilkow skladajacych sie z wegli zlozonych o mozliwie niskim ig , jedynie po treningu wegle proste
tluscze ze zdrowych zrodel,orzechy , oliwa z oliwek itp...
bialko , glownie jajka, ryby
chodzi mi glownie o trening, jak jezdzic na rowerze zeby zeby zmniejszyc mase nog?? a tym samym zrzucic tluscz z brzucha??
bo chyba dobrze mysle... dluga jazda na lekkim biegu,na rownej prostej drodze , , tetno 120-140 , raczej nad czczo, chyba ze wpalaszuje jakies wegle przed treningiem ale wtedy bede musial wydluzycczas treningu .
Chodzi mi o to zeby juz moje uda przestaly rosnac:( musze je zmniejszyc, chce ubierac spodnie o 2 rozmiary mniejsze, zeby w udach czuc sie luzno , nie chce zadnej masy:) glownie wysczuplic uda i wyrzezbic
od czasu do czasu dorzuce jakies biegi
spacery szybkim tempy co 2 dzien , jakies 50 minut
?wiec co zrobic B)a moze lepiej poswiecic wiecej czasu na bieganie, szybkie marsze??
Napisano Ponad rok temu
wzrost 178 cm, 80 kg,
gora, klatka, rece .. wszystko ok
brzuch- otlusczony
nogi- duze(tlusczu za duzo na nich nie widze, sa twarde ale duze, raczej umiesnione niz zatlusczone,duzo jezdzilem przez kilka lat na rowerze , glownie trasy do 20 km prawie ze codziennie ale jedzenie bylo fatalne, fast foody itp) jezdzilem glownie na ciezkim biegu na max , dawalem z siebie wszystko
teraz proboje zrzucic sadlo z brzucha i chcialbym zmniejszyc uda,
a wiec wygaldam tak. duze masywne umiesnione uda, brzuch otlusczony a klatka i rece akurat:)
o diete juz zadbalem , 6 mniejszych posilkow skladajacych sie z wegli zlozonych o mozliwie niskim ig , jedynie po treningu wegle proste
tluscze ze zdrowych zrodel,orzechy , oliwa z oliwek itp...
bialko , glownie jajka, ryby
chodzi mi glownie o trening, jak jezdzic na rowerze zeby zeby zmniejszyc mase nog?? a tym samym zrzucic tluscz z brzucha??
bo chyba dobrze mysle... dluga jazda na lekkim biegu,na rownej prostej drodze , , tetno 120-140 , raczej nad czczo, chyba ze wpalaszuje jakies wegle przed treningiem ale wtedy bede musial wydluzycczas treningu .
Chodzi mi o to zeby juz moje uda przestaly rosnac:( musze je zmniejszyc, chce ubierac spodnie o 2 rozmiary mniejsze, zeby w udach czuc sie luzno , nie chce zadnej masy:) glownie wysczuplic uda i wyrzezbic
od czasu do czasu dorzuce jakies biegi
spacery szybkim tempy co 2 dzien , jakies 50 minut
?wiec co zrobic B)a moze lepiej poswiecic wiecej czasu na bieganie, szybkie marsze??
Chcesz zmniejszyc miesien???!!! postaraj sie wykorzystac swoje atuty a nie cofac sie w rozwoju sily. duze uda to genetyczny dar. a jesli chcesz spalic tluszcz to scisla dieta i aeroby powinny zalatwic sprawe. Ja na twoim miejscu zmasowal bym gorna czesc ciala tak aby byla symetryczna do nog i potem bym sie wyrzezbil. ale to moje zdanie a Ty rob co chcesz.
Napisano Ponad rok temu
chcialbym sie wbic w wezsze spodnie:) byc bardziej w stylu emo:) itp:) zaczalem tanczyc elektro, tecktonik
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co sie dzieje, planowalem gubic 1 kg na tydzien, a w 2 tygodnie zrzucilem prawie 5 kg
zwiekszyc kalorycznosc posilkow i pic wiecej wody? czy na poczatku taki spadek jest ok?? nie jestem pewien czy to tluscz , woda, czy miesnie