rzezba suple!
Napisano Ponad rok temu
wiem oczywiście ze najważniejsza przy rzeźbie jest dieta i trening, ale od tego są inne działy, na pewno są suple które dodatkowo wspomagają proces rzeźbienia
myślalem o HMB revolution, co sądzicie? czytałem trochę że hmb ogólnie jest przereklamowane, nie działa na ludzi którzy maja stały kontakt ze sportem/siłownią, a tak jest w moim przypadku. ćwiczę już parę lat z przerwami, dodatkowo gram w piłkę nożną.
czytałem też trochę o glutaminie, ale za bardzo się nie znam więc wolalbym żeby ktoś, kto to ogarnia mi poradził.
proszę dajcie swoje typy, zaznaczam że moja waga jest wystarczająca i nie potrzebuję masowania. (178cm i 82kg) chodzi mi o spalenie zbędnego tłuszczu (głównie na brzuchu-wiem że najważniejsze sa aeroby) i uwidocznienie mięśni. jedyne co chciałbym jeszcze rozbudować/zmasować to nogi. mam nadzieję że ktoś mi coś poradzi, pozdrawiam forumowiczów!
Napisano Ponad rok temu
A zamiast hmb kup miotłę, bardziej sie przyda
Napisano Ponad rok temu
Spalacz np. Scorch
do tego białko jakieś i wystarczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo dobre , smak rozpuszczalność jak i jakośćbcaa chyba te xplode olimpa wezmę, dobry wybór?
białko PEAK INT. WHEY smaki zajebiste rozpuszczalność świetna ......
Napisano Ponad rok temu
powiem tak, rezygnuje ze spalacza, postanowiłem więcej aerobów robić i powinno byc git, nie ma tragedii u mnie z tym tłuszczem także jestem dobrej myśli i zamierzam spalić to bez pomocy suplementów. a na resztę mam 200zł.
czyli pozostaje bcaa+białko. powiedzcie mi czy nie stracę 'jakościowo' jak zdecyduję się na bcaa z activlabu zamiast bcaa xplode olimp?
białko PEAK INT. WHEY- brać? jeszcze jedno, czy białeczko mnie czasem nie zaleje trochę? bo tego bym nie chciał chcę mieć pewność, a w dziedzinie suplementów jestem laikiem. pozdrowki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znajomy mi animala polecił, bardzo sobie chwalił, mówił że dobrze spala tłuszcz. czekam na odp. pozdr[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...