Nie mam konta na n-k
Napisano Ponad rok temu
"Nie mam konta na n-k, ani na fotce, nawet gada nie mam... Czy to znaczy, że jestem martwa? Że nie istnieję? Że nie mam znajomych? A czy ktos kiedykolwiek pomyślał o tym, że ci, którzy nie maja konta może najzwyczajniej w świecie go nie potrzebują, bo znajomych mają na wyciągnięcie ręki?
Nosiłam się z zamiarem załozenia takowegoż konta, ale na chwilę obecną nie zamierzam tego robić... Dlaczego?
Ponieważ:
* nie mam photoshopa
* nie mam odpowiednio dużego lustra w łazience
* nie potrafie położyć tapety na twarz
* bez komentarzy znajomych wiem, że na wszystkich zdjęciach wyglądam słitaśnie, zajefajnie i megawystrzałowo
* musiałabym wstawiać komentarze osobom, którym nie mówię "cześć" na ulicy
* nie mam kasy na euro gąbki
* wszyscy dowiedzą się, że w moim wieku nie mam chłopaka i mnie wyśmieją
* nie używam "buziek" więc nikt nie rozumiałby moich żartów
* nie rozumiem tych nowych dziwnych słow a raczej skrótów, więc nie potrafię sie komunikować
* nie wiem skąd wytrzasnąć 2000 znajomych
Jest jeszcze wiele innych powodów dla których nie zamierzam tego robić... Chociażby taki, że uważam, że z portalu społecznościowego nasza-klasa zaczyna stawać sie naszą-galerianką i red tubem. Wciąż jeszcze wielu ludzi ma normalne konta, ale coraz częściej n-k zaczyna przypominać pedofilski/erotyczny portal. Nie rozumiem też sensu zakładania konta przez 8-latków a nawet młodszych użytkowników. Chociaż rozumiem, że większość z nich mogła stracić kontakt ze znajomymi z klasy z powodu wyjazdu do innego miasta na studia, zmiany stanu cywilnego, bądź powrotu do domu po lekcjach, i dlatego też 8-latki odczuwają tak silna potrzebę nawiązania zerwanej nici znajomości...
Dziwna jestem z tymi swoimi wieśniackimi pogladami, ale to prawdopodobnie dlatego, że jestem nikim... Nie pociesza nawet fakt, że po wpisaniu w googla swoich personaliów uzyskuję wyniki dotyczące mojej osoby. Pozostaje niezaprzeczalnym faktem, że nie mając konta na naszej-klasie jestem po prostu nikim, i to nawet przez "małe n"..."
Napisano Ponad rok temu
* nie mam photoshopa
* nie mam odpowiednio dużego lustra w łazience
* nie potrafie położyć tapety na twarz
* bez komentarzy znajomych wiem, że na wszystkich zdjęciach wyglądam słitaśnie, zajefajnie i megawystrzałowo
* musiałabym wstawiać komentarze osobom, którym nie mówię "cześć" na ulicy
* nie mam kasy na euro gąbki
* wszyscy dowiedzą się, że w moim wieku nie mam chłopaka i mnie wyśmieją
* nie używam "buziek" więc nikt nie rozumiałby moich żartów
* nie rozumiem tych nowych dziwnych słow a raczej skrótów, więc nie potrafię sie komunikować
* nie wiem skąd wytrzasnąć 2000 znajomych
nie liczac emotek i skrotow, ktore sie stosuje nawet nie korzystajac z nk, a ze zwyklych komunikatorow, to nie zaliczam sie do reszty podpunktow. Uogolnianie, to jedna z najgorszych rzeczy, jaka mozna robic. Jak to, ze ktos sobie raz na jakis czas zajara=cpun, wypije raz na 2 tygodnie, czy co tydzien=alkoholik..Przykladow jest w chuj, a nasze spoleczenstwo patrzac na ogol przejebane pod tym wzgledem. No coz jacy ludzie, taki kraj
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obeznanie terenu
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Policja i urzad skarbowy tez nie zostawiaja obejetnie tego typu portali wiec warto czasem pomyslec i o tym.
Napisano Ponad rok temu
,,Nk zbliża ludzi"
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisala to osoba ktora w ten sposob chce sie obronic, bo w glebi duszy wszystko ja to boli o czym pisala, w innym przypadku, olala by ta kurwa nasza klase, i miala w dupie.
ja mam w dupie mam konto i chuj fajnie jest.
pozdro. i bez urazy, nie atakuje tutaj zadnej wypowiedzi i opinni.
przyznam ze wydawalo by sie glupie wpierdalac robione przez siebie zdjecia, zle sie to kojarzy obecnie, bo ludzie maja w profilu 60 fot, i 60 jest z lustra. rozumiem tych co wala jedna taka fote, np z tego powodu ze nie robia zadnych zdjec, a jednak chca by znajomi wiedzieli co u niego, jak sie zmienil, co porabia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
konto na n-k to jest dobra sprawa ale jak sie nie robi z tego konta jak na fotce.pl mam znajomych co serio maja ponad 200 zdjec i 2000 ( z czego polowa to konta fikcyjne typu"najladniejsze dziewczyny z bydgoszczy i okolic..." znajomych moim zdaniem troszke przegiecie
jak nie masz 200 znajomych na nk jesteś nikim nie wszyscy co mają konto na nk są pojebani, ale jak widzę debili wstawiających ze 100 zdjęć żeby się polansować i pokazać jacy to są zajebiści to nie wiem czy się śmiać czy płakać, a komentarze też rozpierdalają na tym portalu choćby nie wiem jaki pasztet był na zdjęciu to i tak komenty będą pod fotką jaka to ona piękna i sweet i w ogóle, albo jakiś suchar 60kg wstawi foto bez koszulki z widocznymi mięśniami brzucha trochę i od razu komenty dziewczyn jakie masz piękne ciałko, itd. Niektórzy to chyba sobie nie zdają sprawy jacy są śmieszni...
a tu macie dobry filmik o nk - Dylemat Naszoklasisty:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba nie ten temat nazwanynieja tam nie widzialem by sedzia dostal z lokcia, sedzia rzucil mu sie na rece a tan jak nia machal to tan z ta raka tak latal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu