Kolejny cykl
Napisano Ponad rok temu
Będę starał się co tydzień pisać co z wymiarami, siłą itp.
Na razie muszę powiedzieć że Nox wczoraj ładnie mmnie spompował barki jeszcze nigdy tak nie miałem
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio przed treningiem rozpuściłem sobie 2 miarki Noxa i pompa była masakryczna Mięśnie stały się bardziej napompowane oraz twardsze
Nox is Okej
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć foty Tylko proszę przedtem idź do tego zajebistego fryzjeraNo ucięło mi wcześniejsze posty
Ostatnio przed treningiem rozpuściłem sobie 2 miarki Noxa i pompa była masakryczna Mięśnie stały się bardziej napompowane oraz twardsze
Nox is Okej
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć foty Tylko proszę przedtem idź do tego zajebistego fryzjera
Wrzucę po cyklu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ale wagi nie mam może w biedronie jakaś tania będzie niedługo
Napisano Ponad rok temu
No ucięło mi wcześniejsze posty
Nox is Okej
Ucielo posty ale ja sobie jeden zapamietalem;
"MUTANT otwarty, nie ladnie..."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie gdzie te foty są od fryzjera
Myślę że pod koniec marca
Napisano Ponad rok temu
Owocowego niezbyt się chce pić przy 2 miarkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4 miarkachmi nox winogronowy przy 4 miarkach zbytnio też nie smakował
Napisano Ponad rok temu
4 miarkach
Ja bym się chyba
A tak poza tym teraz jestem w 3 tygodniu cyklu i jest zajebiście.Zauważyłem poprawę w kapturach, barkach oraz delikatna poprawę w plecach klatka też nie odstaje od reszty teraz pozostaje jeszcze dopicować tą łapkę do 40 ale jeszcze wiele pracy przedemną we wszystkich partiach Cykl jeszcze pociągnę parę tygodniu .
Ps.Dzisiaj w szkole pobiłem rekord na klatkę 90kg poszło oczywiście bez Noxa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem silniejszy szczególnie po klacie to widać Mięśnie stały się bardziej wyraziste, twardsze oraz dobrze wypełnione teraz pokazały się nawet te które były mało widoczne
Co du Mutanta na początku wyskakiwał mi trochę trądzik teraz już nic nie wyskakuj może to sprawa witamin
Napisano Ponad rok temu
Bądź co bądź zrobiłem trochę suchego mięcha chociaż nie miałem konkretnej dietki.W piątek wystawie jakieś konkretne fotki.Po cyklu zamierzam zrobić 2 tyg regeneracji przerzucić się na trening FBW 5x5 mam nadzieje że będzie dobrze