Najlepszy bulk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
włsnie zauwazylem ze jest tez zwykły createston
wiekopomne odkrycie
"zwykły" createston masz za około 220 zł
za 2400g + 1000g gratis na allegro
sam taki kupiłem i powiem ci miodzio
idealna baza dla cykli dodać tylko kreatynę albo spalacz
albo koks w zależnosci od celu i heja.
Białko sojowe jest raczej niewielkim dodatkiem
gdyż preparat rozpuszcza sie idealnie bez jednej grudki.
Polecałem massiv bo jest nieco tańszy i ma wiecej
białka i węgli a nieco mniej dodatków co po treningu jak znalazł.
choć owszem to buildup też ciekawa rzecz
ale na porcje to bym brał po 100g a nie 75g jak zalecane.
Napisano Ponad rok temu
Ktos moze pomyslec ze do nas walą chłam i odpady (w postaci Hi-Teca) a za granice sam cymes (Peak). Ale mi sie nie wydaje. Moim zdaniem z powyzszego wynika ze jakość obu tych firm jest taka sama, gdyz to ten sam produkt tylko inne opakowanie i etykieta tzn. inna nazwa na etykiecie. Zauwazcie ze wiele produktów wypuszczonych przez peak i hi-tec mają identyczne składy...ba a nawet nazwy np. testo stack. Inne produkty maja z kolei podobne i analogiczne składy. No i ten Createston który bierze Body - jest zarówno Createston firmy Peak jak i firmy Hi-Tec - oba mają identyczne składy. Innymi słowy robia te same produkty, tylko sypią do innych opakowań.
Co do tej promocji to nie tylko na allegro ona jest - poza tym ja na allegro nie kupuje.
Na stronie Hi-Teca mozna kupic Hi-Tec Createston 2,4kg +1kg gratis za 219.9 złotych. To juz wole bezposrednio od producenta W takiej sytuacji bardzo ciekawe rozwiązanie, pomysle nad tym. Jaki masz smak Body ? Dobry jest w smaku ?
Napisano Ponad rok temu
wiesz to ze w polskim wydaniu peak performance
createston czy inne suple maja ten sam skład wcale nie znaczy
że w opakowaniu rzeczywiście jest to samo...
ja niedługo kupię createston od peak i porównam działanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
docelowo miały być 2 porcje dziennie
(tak będzie jak zarzucę jakiś kreatynowy koks )
no ale i przy tej 1 porcji dzienie
niezłej diecie, średnich treningach
w nieco ponad 2 tygodnie poszło ze 2-3 kg masy
więc można powiedzieć że odżywka działa dobrze.
miałem juz teraz zajebać magna power i orogenix i 2 x createston
niestety potrzebuję nowych opon zimowych...
Napisano Ponad rok temu
jednak ten buildup to wcale nie atrakcja
przy profi whey massie olimpa ot przykładowa aukcja:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3,3kg za 116 zł
czyli nawet taniej jak buildup i żadnych sojowych dodatków
a na 100g produktu ma wcale nie mniej leucyny czy glutaminy
(zaznaczam że na 100g produktu nie 100g białka jak podają niektórzy producenci)
więc? ja jestem na 100% za olimpem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Mam teraz kolejny problem Nie zakladam nowego tematu bo to dotyczy moich zakupow ktore za niedlugo beda mialy miejsce
CreaCola od Megabola dowiedzialem sie o tym produkcie z tego forum, Body Ty napisales ze calkiem niezly produkt i smakuje faktycznie jak cola. Na sfd (bardzo sceptycznie sa tam nastawieni ludzie do Megabola) zbiera naprawde dobre opinie, zarówno pod wzgledem smaku jak i dzialania.
Skald tez dobry: bo polaczenie jabłczanu z buforowanym monohydratem. Tania jak barszcz. Wiec serio sie nad tym zastanawiam. Do tego zapodał bym na spróbe Nitrox - bo to tez mnie intryguje od dłuzszego czasu (tez zawiera obie formy krety tylko w mniejszej dawce no i AAKG i dodatki typu synefryna, idealne przed treningiem). Majac duze opakowanie CreaColi (300g) i opakowanie Nitroxa (30 zaszetek ale to bym bral tylko przed treningiem) mialbym dluugi kreatynowy cykl za smieszne pieniadze. Co mysliscie ? W brew pozorom na stronie Megabola mozna kupic naprawde tanio, bo CreaCola niecale 30 zeta (300g) a Nitrox (+ 70g CreaColi gratis) 63 zeta. Szkoda ze nie ma promocji nitrox + tansze ale duze opakowanie CreaColi - bo te 70 g to sie do niczego nie zda. Jak byscie widzieli gdzies taką promocje (nitrox + 300g CreaColi) to piszcie (jak nie mozecie tu to na privie) - aha, mam na mysli sklepy internetowe a nie allegro.
Napisano Ponad rok temu
natomiast póki co świetny smak i cena atrakcyjna oby tylko działanie było dobre
to będzie to genialna alternatywa dla mono i jabłczanu"
to sa Twoje słowa Body No to jak, udał sie cykl ? Dziala jak normalna kreatyna czy to tylko napój o smaku coli ? Nie oczekuje od tego rewelacji, poprostu czy to autentycznie jest to co powinno byc czyli 2.5 g jabłka i 2.5 mono ? Bo jesli tak to powinno to jako tako dzialac. Napisz swoje wrazenia po cyklu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a póki co cieknie mi tylny most, mam do wymiany świece
jak do mojej fury 138 zł sztuka wcześniej wspomniałem o oponach...
no i tu właśnie widzisz następne moje 2 cykle już
zagospodarowane są środki...
nie mam za co umówić sie z nową dziewczyną na piwo...
Napisano Ponad rok temu
"nie ma ŻADNEJ rożnicy pomiędzy efektywnością roznego rodzaju białek, co zostało udowodnione w badaniach sprawdzających istnienie jakichkolwiek rozbieżności w przyrostach masy mięśniowej przy suplementacji białkiem serwatkowym, jajecznym czy też sojowym; wszystkie trzy mają stymulować wzrost; zwolennicy serwatki mowią, że ma ona niezwykle wysokie BV; aczkolwiek wg najnowszego dochodzenia w tej sprawie okazuje się, że pojęcie BV i PER(wskaźnik wydajności białka - protein efficiency ratio) wyszły z użycia; najnowszym i najbardziej wiarygodnym miernikiem jakości białka w odniesieniu do ludzi jest PDCAAS; wg tej skali serwatka niekoniecznie jest najlepszym źrodłem białka - w rzeczywistości białko serwatki i SOI znajdują się na szczycie rankingu ; nie oznacza to, że są one rowne; najwyższą oceną w skali PDCAAS jest 1.0; otrzymooję ją jakakolwiek proteina, ktora będzie całkowicie wykorzystana przez organizm człowieka; porownano więc białko soi, jajka, kazeinę, białko zawarte w wołowinie oraz sporą część białek pochodzących z roślin strączkowych; SPI /izolat białka sojowego/ w porownaniu do białka jajecznego i serwatki otrzymał najwyższą notę - 1.0; białko wołowiny uzyskało zaledwie 0.92, zaś białko zawarte w fasoli 0.68 /najwyżej spośrood strączkowych/ "